Semester i Grekland

När du läser det här..så befinner jag mig på en strand i Rhodos. För mig är att resa att växa en smula. Det kostar att resa..men tänk vad pengar som vi/jag lägger på materiella saker..vad har det för värde den dagen då jag dör?…mina minnen bär jag däremot alltid med mig…så försöker jag tänka men det kan sitta hårt för en som mig som gillar prylar.


Vi behöver tid att bara koppla av..när jag tänker tillbaka på denna sommar så har vi hunnit massor…vi har byggt två utekök och en trädkoja..så denna semester är välbehövlig. Visst bor vi fint och har poolen, men att få resa med sina barn är stort. Man lär sig så mycket på vägen..och man får så mycket att prata om när man kommer hem.

Bara vila, njuta, äta god mat och pyssla om familjen..det är allt jag vill just nu. Hemma har vi en husvakt, kaninvakt och blommvakt..så mitt hus stor inte tomt när vi är borta.

Måste erkänna att det är lite smått skönt att vara borta från bloggen…jag har en tendens att fastna framför dator när jag är hemma på kvällarna…då blir det extra kul att läsa mail när man kommer hem och har fått ny inspiration

Ta hand om er..hoppas solen även lyser över er i Sverige. Tittar in till er när jag kommer hem.

Är det något du undrar över kan du maila mig här eller besök gärna min inspirationsblogg med lånade bilder My Lovely Four Seasons eller tävla och vinn de fina träbokstäverna HÄR

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

62 reaktioner på ”Semester i Grekland”

 1. Hoppas vekligen att ni har det bra där nere i underbara Rohdos.
  Saknar dig förstårs men unnar dig verkligen en andhämting.
  Längter verkligen till vår resa som sakta men säkert närmar sig.
  Massaor kramar Lina

 2. Åhh vännen! Ha en underbar semsester och njuut riktigt ordentligt nu! Ta hand om dig själv och din fina familj på det allra bästa sätt. Liite avis är jag allt, hihi. Vore kul och ses hos mig nästa gång allihop, det är ju bara drygt en timma till Örebro från er Linköpingskor;-). Kramis Sofia

 3. Oj så underbart härligt! Idag regnar det här men imorgon kommer finvädret igen 🙂
  Njut av varandra, livet och god mat!
  Kramar tills vi hörs igen!

 4. Hoppas att ni har de helt underbart nu när ni är borta. Men de är ganska tomt utan dina inlägg…. Ska bli härligt att höra vad ni har gjort och få se bilder på era äventyr. Kram

 5. Ha det så bra och njut av er resa..
  Jag har inte varit längre än till Tyskland sedan -91 så jag längtar tills min kassa klarar en resa.. Nån gång så 😀

  Ha det gott nu..

  Kram
  Mia

 6. Så bra at dere koser dere på ferie.. det må til.. bare tid til hverandre….
  bloggen , hjemmet er der når man kommer hjem igjen.. Og jeg er helt enig..man må gjøre noe sammen..detvokser familien på…

  Kos dere kjempemasse…
  Klem Kerstin

 7. Visst är det skönt med bloggsemester!!
  Och för att inte prata om Greklandssemester!!!!!!!

  Vi har inte mycket pengar…men de jag har spenderara jag hellre på resor än annat!!ÄÄÄLSkar att resa!

  hoppas ni har det bra…men så klart..är man i grekland så kan det ju inte bli annat!
  Thodos är vackert…båtluffade dit för många år sen…hoppas kunna göra om den resan med barnen;)

  kram!!!

 8. Saknar dej!
  Du har skämt bort oss med ny inspiration på bloggen varje dag…
  Men tycker att du gör så rätt. Det är så sant det du skriver om minnen och resor.
  Fortsätt njut!
  /Pernilla

 9. Hoppas ni har det helt underbart! Härligt att komma bort och bara pyssla om varann.
  Här hemma regnar det småspik så ta gärna med dig solen hem! 🙂

  Kraaam!

 10. Kos deg! Håper du kommer hjem uthvilt og klar for ny innsats i hjemmet, bloggen og arbeidet. Jeg merket at jeg har hatt godt av ferie og har hatt en myk start da vi har innkjøring i både skole og barnehage!

 11. Ja, semester och välbehövlig vila. Det är lättare att vila om man åker hemifrån. Hemma ser man gärna allt man vill göra.
  Hoppas du kommer tillbaka riktigt solbränd och glad!
  kram
  /Lotta

 12. Hallå vännen…Ja visst är det härligt att resa med barn. Våra klagar aldrig när vi är iväg. Jag hoppas att du ar det asskönt i en solstol och en paraplydrink det är du värd.

  Säger som du pöööösssss på dig…

  Nu skall jag vara med i din tävling, bättre sent än aldrig.

 13. Hej Lotta!
  Jag förstår att jag är sent ute men jag hoppas att ni får en välbehövlig och skön semester på Rhodos som är en härlig grekisk ö.
  Visst är det bra att vara ifrån bloggen för en stund, den har tendens att ta över lite för mycket ibland.
  Kram/Maria

 14. Vi köper alldeles för mycket…håller med dig fullständigt!
  Att berika sig i resor o minnen därifrån är något jag önskar alla!
  Just nu är det inte sååå kul här hemma…vattenskador o uppbrutna golv!Kanske vi kan skratta åt eländet om ett tag?

  Ha det gött!

 15. Inte ett dugg avundsjuk…;o) Här hemma är det sista veckan innan fotografering och det målas lister till kl 1 på nätterna…Jag skulle verkligen behöva en resa till Rhodos!

  Hoppas ni njuter i alla fall och att du har många härliga minnen med dig hem!

  Kramar Mia

 16. Oj vad mycket fint jag har att läsa ikapp!!! Läste lite och vilken fantastisk trädkoja ni har!!! Och vad kul att du har fotat, ska bli spännande att höra vart du skickar dessa. Men jag måste säga att du gör helt rätt Lotta, ge dig ut, våga satsa och du är DUKTIG på att styla. Jag som amatör tycker att dina foton är suveräna. Åh, vad kul!!!

  Kram L-L

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *