Trädkojan går framåt

 
Kojbygget går framåt..man kan tro att min man själv ska flytta in där..så kul tycker han att det är. Trädkojan kommer få två fönster och en dörr och det ska byggas både en liten altan och trapp upp.

 
Idag har han fixat regelverket och satt in fönster och dörr. Imorgon blir det väggar osv. Jag längtar såklart till att få inreda det. Det finns en liten utdragssäng som jag fått efter min farmor..som min pappa sov i som liten. Den lilla sängen ska jag måla vitt och ställa in. Blir bra som både säng och soffa till ett barn.

 
 
Jag tycker själv om att få följa ett bygge och inte bara se ”styladebilder”..så detta lilla byggprojekt tänkte jag att ni ska få följa..Huset kommer målas rött med vitt staket, vit dörr och vita fönster. Inne i kojan ska det målas vitt. Jag tror det kommer bli jätte fint och barnen längtar efter att sova där första natten. Det blir i alla fall en vacker utsikt ut mot skogen.


Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

19 reaktioner på ”Trädkojan går framåt”

 1. Ja, jag kommer att följa det med spänning! Verkar ju som om det blir ett rejält byggprojekt 😀

  Hoppas att du får en rolig kväll med familjen!

  Kramar

  Angelica

 2. Hoho vännen…Nu ser jag början på trädkojan som jag har missat innan, skämms hihi…Tack snälla för igår, sååå kul. DU vännen, får komma hem och plåta i mitt hem. Jag har en fråga till dig men jag mailar…Och bakat har du hunnit. jag åkte förstås till Mio och fyndade en hel del till landet, visar senare…
  Kram till dig/ Anne

 3. Fniss kan nog tänka mig att maken har tänkt sig en mysstund med dig där på tu man hand.
  Lite gott vin och några tända ljus i kojan så är saken Piff!!
  Den som väntar på något gott!!!
  Kram kram

 4. Du är så gullig Lotta, vad rar du är som pratat om mig! Men du klarar dig så fint på egen hand tycker jag 🙂

  Å, är det där uppe jag får sova den gången vi kommer och hälsar på er? Tänk att få ligga uppe i trädet och sova, gud vad mysigt.. Hälsa din man att han är grymt duktig!

  kram Mia

 5. Det där var ett spännande bygge…nog byggdes det träkojor i vår familj under alla år när grabbarna var små men inte i denna lyxvariant…:0) kramar

 6. Hej Lotta!
  Vad kul att följa trädkojebygget här på din blogg! Åh vad dina barn kommer ha glädje av den fina kojan:)

  Din man är verkligen händig!

  Kramis Jenny

 7. Min äldste son bygger också en koja, men den står på marken bredvid ett träd. Han är sju år och har byggt den nästan helt själv av överblivet material från bla ett altanbygge! Han har fått hjälp av sin pappa att lägga tak och att bygga staket, eller vad man ska kalla det, på taket. Någon form av trappa/stege ska det också bli. Men min son vill inte ha sin koja röd och fin! Nej då! Hans ska bli kammoflagefärgad! Tror han ska använda den som älgjakttorn! Haha! Tack för din inspirerande blogg!

 8. Hej Lotta!

  Vad roligt med en träkoja! Det önskar mina barn sig också. Mannen har lovat dem att bygga i ett av träden i vår trädgård men ännu har inget bygge satts igång så jag tvivlar lite… 😉

  Ska bli kul att följa ert bygge!

  Kram Jenny

 9. Så moro med trehytte – skulle mine barn også likt. men de har jo fått lekehus som mor og far endelig snart skal få ferdig….. Jeg gleder meg til å følge prosessen. Ha en fin dag!

 10. Din blogg inspirerar jättemycket! Jag är färsk på blogspot (hade en blogg på ett annat ställe tidigare) och håller på och pysslar lite med bloggen och försöker att förstå hur blogspot är uppbyggt. Jag kanske kan fråga dig om det är något jag undrar över?
  Kram Annica.

 11. Vad mysigt! Kan¨ske även föräldrarna vill ha en stund i trädkojan också?????? Vi har bekanta här i vårt landskap som byggt en stor trädkoja och som ofta har sina fester i trädet. Varje höst pyntas kojan med kulörta lyktor och kräftor inmundigas där!
  Njuter som vanligt av att läsa din blogg…och jag såg att den var uttagen till månadens blogg av Vi-i-Villa. Tyvärr var det nåt strul med datorn, att den bara hängde sig när jag skulle rösta på dig!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *