Cupcake och en del pastell

 
 
 
Tackar ödmjukast för alla hälsningar om att starta enskild firma..vad ni är gulliga. Som sagt vi får se vad det blir framöver. Har ingen möjlighet att tacka er var och en så jag gör det här. Här är det full rulle..har en del att styra med inför helgen. Tänkte förbereda några cupcake..vet bara inte ännu vad jag ska dekorera dem med..men det kommer jag snart på.
 

 
Jag ska stå i uteköket och baka på några bilder..min favorit sysselsättning. Här är det barnen som hjälper till i sina nya fina förkläden från Balders Hage .

 

Nu ska jag lägga barn och fortsätta plocka här hemma. Att vara familj är en heltids sysselsättning:-)…titta in till er får jag göra till helgen.

 Mer bakning hittar du här om du scrollar 

Ha en skön veckaKommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

40 reaktioner på ”Cupcake och en del pastell”

 1. Hej!
  Har nyss hittat din blogg och bara måste lämna en hälsning så du vet att du har nya läsare också! 🙂

  Du har en jättefin och fräsch blogg, med vackra bilder så jag kikar gärna in flera gånger!

  Kamomilla,
  Finland

 2. Å. Prenumererar på Tove, så jag har verkligen längtat efter att få se dig och hemmet i tidningen. Jagh ar också suktat efter slickepotterna(?) från Bagaren och kocken, det är så fint att blanda pastell med träredskap i redskapsburken!

  Du inspirerar mig till att baka lite cupcakes. Har aldrig provat men till helgen ska det banne mig bli av. 🙂

  Annelie

 3. Så spennede med repotasje!!
  Må se om jeg kan finne det bladet her hos oss da!!
  Et fint blad som jeg kjøpte i Sverige i sommer…men mulig det finnes her også!!
  Koselig bilder hos deg og du har en kjempefin blogg!!!

  ha en fin kveld:o)

 4. Har inte varit inne på några dagar, så jag klappar i händerna, hoppar jämfota och utbrister ett rungande ”JAAAAAA” 😀

  Kör hårt, Lotta! Tror på dig!

  Kraaam,
  Sofi

 5. Hej tjejen,
  Vad mysigt att stå där ute och baka, undrar bara om det inte är svårt att få cupcake ur silikonformen? har aldrig vågat prova.

  ha det så bra,Kram Rebecca.

 6. Vad mysigt att baka tillsammans med barnen. Jag blir riktigt nostalgisk.
  Du har alltid så glada och härliga färger i dina bilder. Det gillar jag.
  Vad kul att många peppat dig inför din dröm om att starta eget. Det är klart att du skall prova. Ditt gamla jobb finns alltid kvar.
  Kram/Maria

 7. Lika mysigt som vanligt inne hos dig !
  Fin header du gjort oxå, höstig & grann =).

  Vet inte om min prenumeration är slut, för den kommer inte ut förrän den 1 Sept.
  Får köpa den då & njuta av ” ditt hem ” på resan 😉

  Ha det gott !
  Kram Nettan

 8. sant, inte en lugn stund när man har familj, åtminstone inte förrän ungarna blir självgående. jag tycker att det nästan är för lugnt hos oss. stundvis. men allt har sin tid…
  kram
  ingela

 9. Hejsan
  Ska verkligen köpa tidningen när den kommer ut. Själv längtar jag tills vi har köpt ett eget hus att göra iordning till dess får jag drömma mig bort i andras 🙂
  Ha en underbar dag. Tack för tipset om underskrift i inläggen!
  Kramar Josefin

 10. Hejsan!
  Va roligt att ha hittat hit till din urfina blogg!
  Jag läste om dina företagsplaner – spännande! Jag startade eget för drygt ett år sedan och frilansar på heltid som inredningsstylist och skribent. Det är det bästa som jag någonsin gjort!! Och att driva enskild firma är inte särskilt krångligt fast det kan kännas som det när dom pratar om alla papper hit och dit. Varje dag är rolig, intressant, spännande och kul. Samtidigt är det självklart nervöst och ovisst om hur allt ska gå ibland. Men det är det värt! Nu håller jag dessutom på med att starta inredningsbutik hemma på landet 🙂 Önskar dig all lycka till!! MVH Kerstin

 11. Hej Lotta!

  Att läsa ditt inlägg här nedan om att starta eget är som att läsa om mig själv. Jag är oxå lärare, men sen över 10 år sedan och vill oxå jobba 50 % med det och 50 % med eget. Jag har gått starta eget-kurs och ska nu gå en fotokurs och införskaffa en ny kamera. Jag tycker att det är så himla kul med inredning, fotografering och styling. Jag följer dig och blir inspirerad, jag är oxå en fegis men har blivit stärkt av bloggen. Åh vad kul om vi vågar och tar steget = )!!!!

  Stor kram L-L

 12. Härligt med bak! Älskar doften som sprider sig o det smaskiga fikat som väntar 🙂

  Jag har lite liknande funderingar som du ang eget ftg.
  Funderar på att gå in som konsult o erbjuda skylt jobb med blommor etc. Får se…

  Ha det bra o Tove ska vi såklart köpa!!

  Jeanette

 13. Många cupcakes brukar det bli hos dig. Kul, kul! Vi är inga storätare av sötsaker, så i mitt kök brukar det mest bli hederlig mat lagad.
  Vad spännande att se sitt hem tryck i en stor, spridd tidning!
  kram
  /Lotta

 14. Men va spännande att du ska vara med i Tove. Eller ni kanske jag ska säga. Köpte faktiskt ett nummer nu för första gången och gillade det jag läste och såg så jag övervägde att köpa nästa nummer oxå men nu måste jag ju verkligen göra de! Kram

 15. Hoppar bara in för att önska dig och din familj en härlig och spännande fredag….
  Givetvis så ska Ni ha det gott innan dess oxo…stressa inte för mycket nu…
  Kramis Anne-Lee

 16. Hej! Vad roligt att du brukar sjunga på dop. Anledningen till att du inte kunde lyssna hos mig är att du saknar insticksprogrammet qiuck-time. Finns gratis att hämta på nätet och i min värld ett absolut ”måste”
  Fattade inte riktigt att det bara var ”skådebröd” som du bakade.”fniss” Lycka till med reportaget. Det blir alldeles säkert jättebra och du kan fortsätta att vara så stolt, så stolt över alla reportage som skrivs om dig!
  kram
  /Lotta

 17. älskar att baka, men har inte tid för tillfället *suck* men det du gör ser så gott och mumsigt ut…kanske skall baka till helgen… ha en bra torsdag/ mvh junhe

 18. Å da skal jeg kjøpe Tove. Ser deilig ut med cupcakes. Jeg har ikek vært innom på noen dager, men prøver å oppdatere meg litt nå på hav som skjer. Ha en fin dag!

 19. Jag faschineras alltid lika mycket av dina bilder. De sprider glädje och man blir alldeles varm i kroppen när man ser dem 🙂 Så vackra, så inspirerande och man vill bara själv baka en massa när man kikar in på dina bakbilder. Du använder dig av så fina färger och fina saker gör det ju också extra roligt att baka och fixa hemma, eller hur?!

  Hoppas du har det bra Lotta. Känn lugnet och var bara dig själv. Vi hälsar på dig och du bloggar när du kan. Det är så roligt varje gång du skriver ett inlägg även om det dröjer lite mellan varven också 🙂 Ibland behöver man ju få längta lite emellanåt.

  KRAM Josefin

 20. Hej! Vilka fina redskap du har och vad trevligt med en hjälpreda i köket.

  Vad roligt att du funderar på att starta eget. Det kommer att gå toppenbra, du är en inspirationskälla så det kan inte gå annat är bra 🙂

  Ha en fortsatt bra dag! kram

 21. Blir så glad av att läsa att du äntligen vill förverkliga din dröm! Jag går också i dessa tankar, men är precis som du, lite feg, och vågar inte riktigt ta steget ännu.. Men jag håller alla tummar och tår för dig och hoppas att du gillar starta eget kursen! Bokföring behöver man inte kunna, det finns revisorer för det.. Du ska ju hålla på med det kreativa!! Lycka till!
  Många kramar / Kristina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *