Vi fick dansa, sjunga på scen, skrika, meditera och mycket mer

Kalle har kommit ganska långt med den nya altanen där nere, han ska lägga golv i helgen om jag förstår rätt. Nu har jag sett att det ska regna en del men en trapp har vi nog till festen. Grillen som står där längst bak ska komma ner och utekök ska byggas. Jag ska bara få honom att göra klart det mesta innan flottehuset kommer kommer 1 juli för sedan kommer han bara vilja hålla på med.

Flottehuset har Kalle väntat på så länge nu och ha en bastu i höst men jag vill gärna slutföra vissa saker också, men vi kommer jobba parallellt när vi känner att vi har tid och lust. Köksträdgården och växthuset som ska utvecklas, altanen med spabad och utekök ska gärna bli klart och flottehuset som ska bli övernattning, uterum och bastu får ta den tid det tar.

Växthuset och köksträdgården får gärna ta lång tid. Jag gillar resan, att längta och planera. Det är resan som är målet, jag älskar rörelsen framåt att utvecklas, utveckla, längta, planera och spara pengar och kunna genomföra.

kuddar

Sedan har jag en pytteliten bod som jag önskat för att ha krukor i och Kalle vill bygga grillplats men det blir nog inte gjort på ett tag skulle jag tro. Men precis som förra sommaren så kommer vi ha semester också, inte bara hålla på med projekt här hemma. Vi har många roliga saker bokade också och hittat en katt och husvakt som vill vattna osv så nu får vi möjlighet att resa lite mer igen. Vi har en vecka i september som vi ska planera för bara Kalle och mig, som det var förr när vi reste tillsammans innan barnen kom.

Igår var jag på ett jättetrevligt möte där jag fick beröm för det jobb jag gör här tillsammans med er. Att bloggen fortfarande är välbesökt och att jag kan ha den som ett jobb. Jag är glad så länge ni vill läsa, så kommer jag fortsätta här. Så känns det nu i alla fall. Tack för ni finns med där bakom era skärmar 💕

Klänning här men ett tag sedan, väntar på nya fina mobilfodral

Jag var på bilfirman igår också för att byta bil, kan inte så mycket om det där med bilar men ska provköra och fundera. Måste boka en ny leasingbil i företaget snart. Det är alltid så mycket saker som man måste ta tag i. Vi behöver köpa en ny toalettstol och ugn här hemma också, så mycket kostnader på allt man behöver och vill göra men då är det skönt att bo litet.

Igår var jag också bjuden av min vän Maria på föreläsning med Ida Kjos. Vi var ute och åt lite först och sedan lyssnade vi på kloka Ida och vad som är viktigt i livet.

Vi fick dansa, sjunga på scen, skrika, meditera. Lära oss hur viktigt det att säga ”Jag älskar dig” medan människor finns med oss, våga känna känslor, prata om saker, ha lust och sex och mod. Ja mycket av det har vi redan lärt oss genom livet och blev påminda om i föreläsningen. Gå din egen väg. Vad är viktigt på riktigt. Gå ut och LEV!

Jag känner att jag kommit långt på den resan och att jag är tillbaka mer i den fina känslan som jag hade arbetat upp innan Elin blev sjuk men nu ännu mer avskalat. Jag vill dyka mycket djupare i meditation, yoga, hitta min mening osv Lämna mer det livet hur livet bör och ska vara enligt normen. Jag vill leva mitt liv utifrån det jag tycker om och vill göra just nu. Jag vill vara lärande, prövande och nyfiken. Jag känner att det finns mycket att utforska om livet.

För några år sedan när jag var sjuk ville jag inte vara ute i sammanhang där jag blev igenkänd. Det var jobbigt en tid. Först var jag överallt, föreläste osv sedan blev det jobbigt att vara Lotta. Men igår stod jag på scen och sjöng med Ida Kjos, då var jag där igen när jag är stolt och glad över att vara jag. Där jag säger fuck you till sådana rädslor som kom och där jag hittat mig igen. Den känslan är så skön.

Jag hade planerat att åka till Västervik idag, men var i Linköping igår så jag hann in på Mio då. Nu får jag en hemmadag som jag inte planerat och komma ifatt. Jag ska göra så fint här ute på verandan och i växthuset och äntligen köpt lampor som ska upp. På verandan blir det 2 av dessa här och i växthuset 3 av dessa här.

Jag ska ut nu och fixa lite och vattna i växthuset som jag inte hann igår. Jag jobbar på fredag några timmar men ska njuta av mina lediga dagar. Idag ska jag också passa på att sova en stund på dagen så orkar man mer till kvällen.

Ha det bra nu alla ni fina människor där ute 🌸Ni som är hemma och ni som kanske fått ledigt och ni som ska jobba.

Kram Lotta

Fina nyheter från Lexington här, här och här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Vi fick dansa, sjunga på scen, skrika, meditera och mycket mer”

 1. Hej Lotta!
  Din blogg är den bästa och mest läsvärda tycker jag (och många med mig!)
  Du skriver så bra, är personlig men inte för privat, bloggen har en bra blandning och helt magiska bilder, så grattis till dina framgångar!
  Jag får en sån go’ känsla, en myskänsla av att läsa din blogg. Du inspirerar verkligen!
  Önskar dig allt gott! Varm kram!🌸

 2. Hej Lotta!

  Jag är så glad att du skriver här. Jag tycker så mycket bättre om att läsa bloggar än att hänga på Instagram eller TikTok. Du delar med dig av så mycket fint, bra tankar, olika projekt och underbara bilder. Mycket vardag och det tycker jag är allra bäst!
  Kram 😍😘

 3. Hej bästa Lotta!
  Jag läser din blogg varje dag,absolut bästa och mysigaste bloggen 🌿🌸
  Du inspirerar om trädgård, kläder, inredning mm,,jag gläds med dig,sörjer med dig osv,,,
  En fin blogg om livet precis som det är inga ”krusiduller ”
  Har ju följt dig sen start 🩷
  Kramar till dig!

 4. Jeg er så glad for den fine bloggen din, leser den hver dag, ja dagen blir ikke den samme uten♥️ Håper du fortsetter lenge, lenge- det er så mye godt å hente både i ord og bilder, du er klok ned livserfaring med perspektiv på livet, takk for at du deler det!
  Og jeg elsker hvordan du/dere utvikler drømmestedet, så mye inspirasjon å hente!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *