Middag på slottsholmen

Nu när Kalle är hemma igen och inga mer arbetsresor är planerade så kan vi ta vår lilla bil och åka på utflykter. Igår blev det en tur till Västervik som vi gillar så mycket. Vi har en timme dit så inte så långt.

Åka sportbil är så härligt för alla dofter känner man ju och så vinden i håret. Glömde keps.

Gammal klänning här

Västervik är en sådan vacker sommarstad och vi ville till Slottsholmen som är lite av vårat ställe. Där har vi bott flera gånger när vi firat bröllopsdagar och ätit på restaurangen.

Igår blev det premiär för detta året med lax för mig och strömming för Kalle. Ett glas prosecco också när man har chaufför.

Bakom oss satt ett par som skulle skiljas eller hade skiljt sig och pratade och diskuterade högt så det gjorde lite ont att höra. men när de hade gått så blev det lugnt och skönt. Fy tusan vad bra vi har det kunde jag tänka då. Man vet aldrig hur livet ser ut eller blir i framtiden, men vi har så mycket framtid och drömmar ihop och har så kul tillsammans. Tacksam för det!

Idag har jag mycket skoj. Jag har möte/lunch med ett av de företag som jag samarbetar med och ikväll ska jag ut och äta och på föreläsning med min bästis. Kalle ska ut med jobbet. Jag ska jobba av lite saker vid datorn och här inne så idag blir det ingen tid i trädgården.

Nästa vecka börjar jag jobba lite mer igen så då vill jag vara klar med lite planer inför min fest och kommit ifatt med det mesta här hemma. Skönt. Imorgon blir det en tur till Västervik igen, med olika inköp tex den här som ska hänga på verandan och det här mattan i växthuset. Elin önskar sig det här bordet här till sin altan och jag ska kolla på matta under bordet i växthuset och lite annat. Det blir en tur till Hemtex för kolla in nyheter och alla de andra mysiga butikerna i stan. Var länge sedan jag var där nu för att handla. Skulle vilja besöka någon loppis också och leta efter pallar till växthuset.

Ha en fin dag 🥰

Kram Lotta

Fina sommarklänningar här, här och här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Middag på slottsholmen”

  1. Så härligt det ser ut och åka sportbil i fina sommar Sverige.
    Underbart fina bilder, må så gott 🌺

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *