Att ha en man som är med på resan

Tänk att nu är vi inne i juni, det är sommar nu. Vi hade en underbar kväll igår när Philip och hans kompis Simon var här och spelade och lagade mat. Simon är artist och vann P4 Nära i Östergötland med sin egna skrivna låt, Öppna dina händer. Han var också uttagen till Idol men tackade sedan nej för han vill bli artist på hans egna vis.

Jag har städat vår lilla sommarhörna med att hängt upp morgonrockarna, flytvästar och ställt fram sandaler och baddkläder.

På sommaren sitter jag här på verandan och jobbar. Vi har skugga här hela dagarna och jag kan breda ut mig på det stora bordet. Här kan jag sitta och titta ut över vattnet som jag drömde om.

Stol

Mycket det jag drömmar och tänker på behöver inte bli sant, det fina är bara att få drömma och ha en man som är med på resan. Häromdagen sa jag att jag ser mig ha en liten keramikverkstad med sjöutsikt i vårt kommande garage. Då är jag kanske pensionär och så bygger vi en bod där jag kan öppna vid vägen och sälja keramik och kanske det vi odlar. Då säger Kalle ” ja då är säkert trevligt att ha lite kunder och folk som håller kommer och handlar också, när man inte jobbar borta längre”

Det är fina är inte att det måste bli så, det fina är att man kan följas åt i drömmarna, om sin tid, sin framtid och sina drömmar för framtiden.

Nu har jag en vecka till att styra upp lite till min födelsedagsfest innan jag ska jobba lite mer. Hyra bord och stolar, hade tänkt köpa några sådana här bord men hittade så jag kan hyra. Ska köpa krokar i smide och hänga upp mer lyktor och ljusslingor. Tipsade om om de här lampskärmana med solcellslampa från Jula på instagram som ska inhandlas. Tror dock att jag vill ha de här skärmarna istället i växthuset och så några att sätta på verandan med de kanske blir med el.

Nästa vecka blir det en tur med inköp till fina Västervik. Då ska jag visa er allt jag hittar på. Är ledig den veckan festen är också tillsammans med Kalle så vi får hur mycket vi har hunnit på altanen.

Nu ska vi bygga altan, klippa gräs och köra makadam så högen tar slut. Ha en superfin dag🥰

Kram Lotta

Sommarklänningar här, här och här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Att ha en man som är med på resan”

  1. Men vilken fantastisk dröm om att ha en liten bod där ni kan sälja keramik eller egenodlade saker! Jag tycker att det låter helt underbart. ❤️❤️
    Kram

  2. Åh, vad mysigt på verandan. Går det bra att hänga morgonrockarna mot väggen med falu rödfärg? Jag har funderat på att göra det hos oss också, men är lite rädd för att det färgar av sig om man har fuktiga morgonrockar efter bad.
    Hälsningar Ann-Sofie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *