Mest trött hela dagen

Jag har varit så trött idag. Började med att jag sov länge, somnade när vi var och köpte virke och sov när jag kom hem men nu har jag suttit och gjort sånghäfte till vår fest i sommar och känner mig lite piggare fast klockan är mycket.

Imorgon om vädret är bättre ska vi börja lägga trallgolvet på altanen.

Här ute sitter vi ganska ofta på sommaren när vi inte orkar bära ner allt till bryggan.

Har ni varit inne på Home of Ess hemsida någon gång? De har så mycket snyggt, tex som den här koppen som jag har, dessa assietter här och här är så fina. Mycket är slut just nu men kommer in i lager i juli. Marble skål här är ju så fin tex. Ja det är en sida man kan lägga på minnet om man vill ha något lite annorlunda.

Nu ska jag kika lite på Wahlgrens värld sedan blir det att sova igen 🙂

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *