Vem bryr sig mer än jag?

Innhåller annonslänkar

Kalle kom in och hälsade på idag på jobbet, han köpte smörgåstårta för vi hade inte planerat någon mat. När jag kom hem så var det disk på bänkar, saker som ligger överallt osv . Jag började med att röja ordning lite och sedan satte vi oss på bryggan och åt.

När jag tittar runt i trädgården så finns det massor att göra, gräs som behöver klippas, det ska trimmas, klippas träd osv Hade det varit förr så hade jag gjort det direkt men sådan är jag inte längre. Gräset kan vänta. Jag finner mer ro ju äldre jag blir och förr blev jag nog stressad över att folk jag känner ser hur det ser ut. Här känner vi knappt någon, inga grannar nära och ingen kommer oanmäld för den delen heller. Vem bryr sig mer än jag?

I slutet av veckan är jag hemma och då ska jag ta mig tid till det. Jag är sugen på att åka till någon hallongård och plocka hallon också.

På jobbet har vi så många snygga örhängen så idag köpte jag två olika par för att piffa upp lite. Nu är det kul att använda alla fina kläder man har och piffa sig när man ska jobba. (Tyvärr ligger inte de örhängen jag köpte på deras hemsida) De andra dagar går jag hemma ser jag ut som ett litet troll, bryr mig inte ett skit 🙂 Åker jag och handlar mat klär jag inte upp mig eller sminkar mig.

Nu ska jag fortsätta lata mig här, har inget speciellt att visa men kände ändå jag vill kika in här. Tack till er alla som tittar in här. Ni betyder mycket för mig 💕

Jag letar efter en handväska med något snyggt band, typ en sådan här. Det får ni gärna tipsa om.

Kram Lotta

Höstfint

Beige klänning här, kjol här och Gant sjal här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Vem bryr sig mer än jag?”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *