Träslövsträdgård

Innehåller annonslänkar

Om du besöker Varberg och gillar trädgård kan jag verkligen rekommendera Träslövsträdgård. När jag började jobba som influencer för 10 år sedan då fanns det i stort sett inga sådana här mysiga ställen där jag bor. Jag upptäckte så många nya fina ställen när jag var ute fotograferade reportage.

I helgen gjöt vi sulan till växthuset och nästa är lecablock som ska läggas ovan på det. Nu kikar och jag och funderar på möbler. Sex stolar skulle jag vilja ha också, bygga en bänk osv och då inspirerar sådana här ställen med att titta på alla fina möbler.

Fika kunde man köpa också och sitta i det fina växthuset.

Sånt här golv tror jag vi kommer lägga. Jag skulle gärna vilja ha ett fint tegelgolv. Vårt växthus kommer bara ha en låg kant som vi ska gjuta och måla.

Idag ska jag iväg och jobba igen. Älskar det! Alla fina höstkläder kommer hela tiden och bra rea nu några dagar med extra mycket rabatt. Jag kommer vara herr idag så det ska bli roligt att kika på allt fint som finns där nu och träffa trevliga kunder. Tänkte jag skulle få min son att hälsa på innan han åker hem.

Ha en skön dag så ska jag ordna lite frukost här till Kalle och mig. Ikväll om jag orkar får det bli gräsklippning.

Kram Lotta

Snygga nyheter

Kjol här , löpskor här, jacka här , svart och vit tröja här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *