En helg kan innehålla mycket

Innehåller annonslänkar

En helg kan innehålla mycket och just nu väldigt mycket saker som ger glädje och energi. I fredags hann jag jobba undan en del jobb hemma och landa lite i min trädgård. Jag har inte hunnit såå mycket sista tiden med att pyssla ute men så är ju livet.

När vi flyttade trodde jag att jag alltid skulle ha ordning och städat men så är det verkligen inte. Jag har prioriterat bort det, jag ser inte allt det röriga längre och fokuserar på det som jag tycker är fint. Om jag vill ha städat överallt och trädgården i ordning så går det fort men det dit kommer jag ändå inte ändå. Nej livet går för fort för det. Finns ingen som besöker mig som bryr sig om det.

Kvällarna nu när det varit finare igen har varit så sköna. I helgen kom båda barnen hem med respektive och då blir det fullt hus. Vi har hjälps åt med växthusbygge och det fiskas kräftor mm

Jag åkte och jobbade tre timmar igår i affären, vi bor ju nära så nästan ingen restid och på lördagar bara öppet till kl 13. Jag plockade om ett bord och det blev fint. Så kul på Sandströms att man kan göra lite som man vill, kedjan är inte jättestor men butiken fyller 100 år.

Igår fixade jag även naglarna, nu innan keramiken kan de vara lite längre. Blev brunröda lite höstiga men ändå klassiska. Ska beställa fotvård också och fixa fötterna framöver.

Klänning här, skor här, tröja här

När jag kom hem fikade vi. Min egen glass som man kan variera så mycket. Igår blev det ….

Recept egen glass

5 dl vispad grädde

1 burk kondenserad mjölk

1 Fazer Salty Toffee crunch chokladkaka hackad

Några hackade kakor cantuccini eller någon annan kaka

Lägg i frysen och klar dagen efter

På kvällen på fredagen blev det taco på bryggan, så enkelt och bra när tom mamman kan laga mat. Jag kan laga mat om jag vill men jag tycker inte det är roligt.

Tallrik här, fina servetter här

Plocka svamp däremot gillar vi i familjen. Killarna är som jägare efter de där kantarellerna, de gillar nog spänningen med att hitta dem.

Tallrik här , fina höstnyheter här

Igår kväll så lagade Philip kyckling med kantareller och svartkål med pasta.

Nu ska jag fixa lite frukost till gänget här för idag ska det gjutas till växthuset. 27 säckar betong ligger i vår lilla bod. Betongblandaren är ihopsatt och armeringsnätet är på plats. Jag ska se om vi kan måla lite också, så målningen blir klar också.

Ha nu en fin söndag 💕

Kram Lotta

HÖSTNYHETER

Stickad klänning här , stickad cardigan här , supersöt tröja vila här , tröja här

Lexingtons nya poncho så vacker här man skulle kunna sy en egen med en filt 🙂

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *