Stamma upp palettblad

Innehåller annonslänkar

Där bakom ljuset har Elin stammat upp ett palettblad åt mig. Det är så fint. Jag har lite mer tid framöver så jag ska göra sticklingar av vipphortensia, sätta frön av blommor som ska få växa under vintern som jag kan plantera ut nästa år. Det ska komma lite mer tid till det nu några dagar, men om jag får jobba så tar jag det först.

Idag utmanar jag mig själv med att skylta fönster på jobbet. Tror jag har det seendet lätt inom mig men bara ska tro på att jag kan också. Det känns som jag är i den åldern som vågar testa ännu mer, när jag tänker efter har jag nog varit där i 15 år med allt jag vågat pröva.

Ljustaken gammal här

Jag tycker den här boken har lärt mig så mycket om de där små sakerna i livet som ger så mycket glädje. Man jagar så mycket efter lycka och hinna allt osv sedan är det de småsakerna som gör en lycklig mest. Den snygga blusen finns på mitt jobb här, finns även i rosa.

Nu är det bäst jag sätter fart här igen. Ta hand om er ❣️ Nu hejar vi på Sverige och fotbollen.

Kram Lotta

Fint till hösten

Lång cardigan, så snyggt här, rutiga byxor här , vadderad jacka här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Stamma upp palettblad”

    1. Hej, ljusstakar vill man ju överallt och det finns så många fina. Jag har börjat tillverka på keramiken nu också. Kram 🍂

  1. Hej Lotta! Jag är så sugen på att beställa blusen du har på bilden som du länkat till. Hur är den i storlek tycker du? 🤗 Kram, Sofie

    1. Hej, jag har medium . Jag brukar ha både large och medium i toppar men i denna räckte den mindre storleken. Visst är den fin 🥰 Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *