Vår i luften

Jag har varit på min keramikkurs och jag fortsätter att hålla på med det som ska bli typ stora kottar att ha på grindstolparna. Efter det har jag hälsat på barnen, jag brukar ofta göra det på onsdagar när jag ändå är i stan.

De här bilderna är från gårdagen, det har varit vår i luften sista dagarna och snön har börjat smälta bort. På fredag ska jag jobba på köksträdgården igen. jag är så glad att jag gjorde sådana här klot till altanen, de har verkligen stått fina hela vintern.

Igår sökte jag också ett jobb och får jag komma och hälsa på får jag ställa lite mer frågor osv. Det känns spännande att vara på gång och vi får se vad det kan bli i slutändan. Jag har inte bråttom.

Det blev ingen färg på naglarna igår, det blev vanliga klassiska och korta.

Nu ska jag ta och lägga mig här snart för jag känner mig trött ikväll.

God natt kära bloggläsare, vi hörs imorgon igen💗

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Vår i luften”

  1. Hej! Jag undrar vad ni har för bälte på Pettson när han åker med i sportbilen? Tack för en mysig blogg!

    1. Anne-Charlotte

      Hej, när han var liten hade han en krocksäkrad sele och en krok som man satte i bilbältet, tyvärr minns jag inte vart jag köpte den och nu är han för stor och kan inte ha den längre. Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *