Ut på tur

Det blev en mysig eftermiddag igår. Vi tog caben till Gryts skärgård, termometern i bilen visade 30 grader och strålande sol.

I Valdemarsvik stannade vi och åt lunch, jag tog en sallad och Kalle åt wraps. Salladen var supergod och likt dem vi brukar göra här hemma.

Vi åkte ner till Fyrudden och kikade lite och tänkte åka dit och äta någon dag. Fint att kunna sitta vid vatten och titta på båtarna.

Vi var också i Gryts handelsträdgård och köpte lite höstblommor och ljus mm som jag ska ha på min tjejmiddag imorgon.

Så otroligt mysigt där och så finns det massa fina saker att titta på.

På vägen hem skulle vi stanna till i en annan blomsterbutik men den hade stängt för dagen.

När vi kom hem blev det en skål på bryggan. Jag dricker ett glas och Kalle typ resten 🙂

Dagen avslutades med att Kalle lagade pizza och på kvällen somnade jag på soffan 🙂 Det var länge sedan jag somnade på soffan men så blev det. Idag har vi haft en mycket lugn förmiddag. Vi ska åka och handla lite mat annars är det inget planerat.

Ha en skön dag 🌸

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Ut på tur”

 1. Så härligt! En fråga: har du tips på besöksmål (se och göra, äta/fika) kring Mjölby, Väderstad, Vadstena? Ska på endagsroadtrip nästa lördag med en tjejkompis. Det är väl dina ”gamla” trakter?

  Kram

  1. Hej
   I Väderstad fick en fin byggnadsvårdsbutik och en butik som säljer både inredning och saker man kan äta. Sedan kan ni fika på kondoriet. På vägen dit finns även Sharpman som har mycket fina kläder. I Vadstena finns det en lada som säljer loppis. Tyvärr kan jag inte namnet på alla men Väderstad är så litet och där ligger allt i samma område. Kram Lotta

 2. Kul! Vi åt vår matsäck vid Fyrudden i torsdags efter en natt i Västervik och ett besök i Valdemarsvik på väg ner till Karlskrona och vidare till Skåne. Finns så mycket fint att se i Sverige.
  Kram Annika

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *