30 år sedan

Tänk att det gått 30 år sedan vi tog studenten. Igår samlades vi på lite mat här hemma hos mig och det var så kul att träffa tjejerna. Vi är ett gäng som ses en gång om året och har alltid så mycket att prata om. Jag träffade Kalle under gymnasiet så tjejerna minns hur vi började träffas osv

Samtalen ändras med åren och det fint att höra andras tankar och känslor omkring livet. Vi hade så fint väder också så vi kunde både sitta på bryggan och ute på verandan.

Idag när Kalle slutar jobba ska vi ut och gå. Både hunden och vi behöver röra på oss lite mer och nu när Kalle inte behöver åka bil en timme hem så kan komma ut i naturen en timme istället. Det skulle vara kul att plocka lite kantareller.

Jag har fått lite mer inspiration igen så jag vill pyssla lite mer här hemma. Lite blommor och nya växter piggar alltid upp. SVi tänder ljus både morgon och kväll nu och så mysigt på morgonen att få äta frukost tillsammans.

Ha en fin dag

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”30 år sedan”

  1. Hej! Jag letar med ljus och lykta 🙂 efter en sådan rund träbricka som på dina fina bilder. Vet du var man hittar?

    1. Hej, min är köpt för ca 3 år sedan i Tranås och har märket Bruka design. vet tyvärr inte vart de säljer stora träbrickor. Lycka till. Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *