Grill i stan

Igår blev det en tur till stan för att grilla tillsammans med barnen. En riktig mysig kväll. Jag skrev i vår familjegrupp att jag tänkte vi kunde köra grekiskt och Philip erbjud sig både handla och ville laga mat.

Jag fixade ordning mig och använde min räddning just nu.

Jag mår så mycket bättre igen och det är en fröjd att känna hur det vänt. Jag försöker ju dela livet här och det är banne mig inte lätt att leva alla dagar. Livet innehåller allt.

Den här mannen gör mig riktigt lycklig. Han är verkligen tålmodig och kräver inte så mycket. Han är snäll och varit en klippa. Älskar honom otroligt mycket.

Barnen bor ju grannar men vi var i Elins lägenhet som har diskmaskin.

Hon har det så mysigt och fint, lite bistro känsla i köket.

Vi dukade upp ute på gräsmattan och drack lite bubbel.

Sitta där och prata och skratta med sina stora ungar är ju bara så roligt. Det behöver inte vara så storslaget och komplicerat utan huvudsaken att man ses. Sedan är det smidigt när man hjälps åt. Jag är extra glad över att mina barn har så bra kontakt, de umgås ofta och dessutom vill bo bredvid varandra.

Nu ska jag ut och klippa gräset och trimma men först får det bli lunch med Kalle.

Ha en fin dag

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Grill i stan”

  1. Vilken härlig kväll! Det är en fin känsla som mamma, tycker jag, när barnen gärna umgås med varandra. 🙏🥰 Mysigt också när man kan träffas hela familjen. 😘

  2. Mysigt med familjetid! Filip är duktig, räddade grillkvällen här hos oss tydligen när Jonathan ville grilla hos oss medans vi var bortresta.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *