Tjooohooo , den känslan vet ni

Jag är så nöjd med den här dagen! Jag tog tag i jobb tidigt på morgonen, ja det är tidigt för att vara jag. Då var det uppehåll utomhus och nu blåser och snöar det massor. Sedan redigerade jag bilderna, skrev texter och gjorde klart en massa annat för att gå över till att städa vårt lilla hus och kl 13 var jag klar med allt. Tjooohooo , den känslan vet ni.

Nu ska jag sova en stund för i eftermiddag ska jag träffa sonen som sålt min gamla mobil. Jag ska istället köpa lite fröer mm på trägårdshandeln. Nu ska jag börja förodla och kallså. Fick en sådan bra bonus på Blomstertorget i Linköping på det som jag handlat för förra året men den ska jag ska ta ut i sommar. Träd eller något annat fint.

Jag ska ta hand om min syster imorgon som behöver lite stöd för nu har jag lite mindre jobb så här i slutet av månaden och åka och provsitta kontorsstol. Nu är det dags att börja inreda kontor, så mannen har någonstans att vara här hemma.

Men som sagt lite odling ska det också bli framöver. Förra året skulle vi flytta så då orkade jag inte fixa med någonting. Jag kommer fortfarande köpa en del plantor, men lite ska jag sätta fart med. Nu toklängtar man efter vår.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Tjooohooo , den känslan vet ni”

  1. Åh vad jag gillar dina flätade bordstabletter!🤩 Jag tänker att jag ska skaffa sånna framöver. Är dom svåra att rengöra? Eller går det fint att skaka ur dom och bara torka av eller skölja med vatten?

  2. Blir så glad att läsa dina inlägg, härligt att du ser ljuset det är tufft när man inte ens glädjs åt det man annars gillar. Att kul saker bara känns jobbigt, ja du vet….. Kastade själv in handduken åt mitt ”förra liv” och startade ett nytt för två år sedan, jättejobbigt men jättebra. Sa upp mig från mitt 9-17, flyttade, tackade nej till saker och plockade bort energitjuvar ur mitt liv. Idag är jag även familjehem, arbetar med eget företag vid sidan av, försöker boka roliga saker säger nej till de jag inte vill, sätter ett streck i almanackan och bara går ut i skogen och lufsar utan minsta dåligt samvete ( jo lite fortfarande, men det jobbar jag på ) Grattis till dig, du är värd att livet vänt och ser ljust ut igen!

    1. Å vad härliga förändringar för att du ska må bra. Ja det går att hitta glädjen men på ett annat sätt. Det krävs mycket jobb för att bli bra igen men nu har jag gjort det jobbet och ser nu att jag bär inte på någon ryggsäck längre som jag inte klarar av. Jag har gjort mig fri från allt som tyngt ner mig och skapat ett liv som jag vill och klarar av att leva utifrån den Lotta jag är nu. Kram 🌸🌺

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *