Till Vimmerby och köpa gran

Igår hade vi en sådan mysig dag. Vi åkte till Vimmerby och köpte lite julklappar och så letande vi efter granar. Vi ska ha en liten i gästrummet och en lite större i vardagsrummet men vi hittade inga små kungsgranar så det får vi köpa i Linköping nästa vecka.

Överallt är det så mysigt nu. Vi åkte förbi Astrid Lindgrens Näs när vi skulle hem och blev så sugna på julmarknaden som var där. Så urmysigt ut och ni vet ju allt med Astrid Lindgren är ju som en liten saga, men då orkade vi inte mer utan bara kikade in från bilen. Det är sista dagen idag men vi ska vara hemma, men tips till er.

Kalle och jag åt sushi i Vimmerby, är så dålig på namn men detta stället ligger bredvid torget. När vi köpt några julklappar åkte vi som sagt hem igen. Det kändes så skönt att göra något vanligt och komma ut lite även om vi inte hittade allt vi skulle handla.

Vi avslutade kvällen med middag , titta på Så mycket bättre, lite film på barnen och på våra gamla jular och så kvällspromenad med hunden. Inatt har jag sovit som en stock och vi ska bara vara hemma och fixa och dona.

Ha en superfin söndag, jag har så mycket bilder att visa innan jul så det blir kanske fler inlägg senare idag

Kram Lotta

loggo

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *