Som en liten sagovärld

God morgon mina fina, tack för ni bryr er om mig så mycket. Det går som sagt inte berätta allt här på bloggen, men jag önskar vi kunde backa bandet igen, till månaden oktober när vi haft en underbar sommar och höst och fått bo här i vårt nya hus i flera månader och jag var så lycklig för det liv vi skapat oss här.

Det sista som jag velat reda ut för min egen skull får jag ta hjälp med av en professionell psykolog. Det är inget man kan göra på en månad, men annars så är jag väldigt lycklig för nu har jag kommit väldigt långt på min nya resa och det liv vi vill skapa här. Kalle och jag är inte behov av att det händer så mycket längre, utan vår familj, några vänner och så lite nya fritidsintressen ska utvecklas precis som vi tidigare pratat om.

Jag kommer skriva här på bloggen som vanligt men tackat nej många reklamsamarbeten i december och är därför sjukskriven en viss procent. Det här att lyfta på locket med massa känslor och privata saker var mycket svårare och tuffare än jag trodde. Det fanns väldigt mycket där som jag inte orkat ta tag i under min utmattning, trodde jag var klar med det mesta. Dessutom blev mötet med sjukvården och komma in i en läkarsal igen väldigt jobbigt också. Kändes inte som jag bearbetat klart Elins cancer heller. Jag bär helt enkelt på en lång utmattning säger läkarna nu efter Elins cancer som jag aldrig blivit bra ifrån. Så att klara en flytt till stugan, sonens flytt 2 gånger och dotterns flytt 2 gånger är tex för mycket för mig. Ja ni förstår, men nu är det gjort.

I vilket fall hade Kalle , jag och Elin så mysig dag igår. Vi tittade på filmer igår igen. Jag har filmat så mycket sedan jag var 22 år ungefär och fotat också, det har alltid funnits mig nära och så sången. Är det någonting som jag vill göra i framtiden mer så är det att lära mig mer om foto/film och börja sjunga. Tänk nu är min Elin 22 år och sitter och tittar på mig och mina filmer när jag var i samma ålder. Nu är de där filmerna så uppskattade.

Här hemma är det så vackert med all snö. Det känns som jag går omkring i min egna lilla sagovärld.

Idag ska jag fortsätta slå in julklappar och städa här. Finns mycket att pyssla med som jag tycker är roligt och som gör mig gott. Vi får se vad helgen bjuder på sedan. Jag saknar väldigt mycket att gå i kyrkan och höra julsånger som jag alltid gjort med min mamma och våra familjer.

Ha en fin dag

Kram Lotta

loggo

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Som en liten sagovärld”

  1. Så godt å høre St du er på bedringens vei.
    Hytta og området ser så fantastisk vakkert ut.
    Jeg ønsker deg en fredfull og god førejulstid.
    Ta vare på din fine familie.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *