Till en vän

Innehåller annonslänkar

Jag fick ihop en bukett blommor från vår trädgård till köksbordet i helgen. Det är så himla torrt här så det är mycket som inte slagit ut. Jag har satt ner ganska många nya perenner så det gäller ju att vattna också om det ska bli något. Jag vill kunna plocka in buketter.

I eftermiddag ska jag hälsa på en vän och så en sväng till mamma och bonuspappa, men först blir det bokföring.

Jag brukar få frågor på den här vasen, den är köpt på Fiori i Vimmerby . De har inte den längre , men jag använder också mycket den här vasen som finns fortfarande. Elin har en fin hon fick av mig i julklapp som finns här

Ha en fin tisdag

Kram Lotta

Blus här
Skjortklänning här
Klänning här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *