Ta det lite hejsan hoppsan

Igår blev jag firad av mina släktingar och jag blev så rörd av att se dem alla samlade där inne på restaurangen. Syskon, barn, föräldrar, syskonbarn och syskonbarnbarn och min bästa vän som är som en syster i min familj.

Nu har jag också bjudit in till fest i sommar med de närmsta, sommarfest med allsång. Ja vi är många som sjunger och spelar i våra familjer så jag tänkte vi skulle ta vara på det. Elin fyller också jämt i år så vi slår ihop till lite fest.

Min svärmor och mamma samlar ofta alla till middagar och fest och vi har ju inte så stort här men jag tänker att på sommaren kan man göra en riktig trädgårdsfest där det kan vara olika sorters möbler , duka inne eller på olika ställen i trädgården osv. Min svärmor är väldigt duktig på att fixa fester utan allt för stora krav och alla älskar ju det så hon är en förebild för det. Nu önskar man sig bara fint väder.

Nu väntar jobb i klädaffären och det ska bli så kul. Man vet aldrig vad som väntar där och vad jag ska göra och jag tar det som det kommer, ibland vill de att jag ska skylta eller göra om någonting och ibland bara stå i kassan på dam eller herr. Att ta det lite hejsan hoppsan är något man blivit bättre på med åldern och jag lär mig något nytt varje dag där.

Igår bestämde Kalle och jag att garderober får vänta och vi börjar bygga om altanen bara snön försvinner, bygga eget utekök och lite möbler , lykter osv så kommer det bli så fint. Jag tror inte vi orkar hålla på med två projekt samtidigt men det beror också lite på vädret. Nu längtar man efter alla projekt.

Nu önskar jag er en fin dag

Kram Lotta

Sant Tropez här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Ta det lite hejsan hoppsan”

  1. Så roligt med en sommarfest! Jag hade trädgårdsfest när jag fyllde femtion. Fyller i juni och bad alla gäster att ha halmhatt (förstås) på sig det förhöjde och blev en bra början på en kul fest.
    Kram Annika

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *