Huset blir ett lekrum

Vi har bror och barnen här idag och inatt och det är så mysigt med liv i huset och kul för leklådan kommer fram och pyssel så de har något att göra. Huset förvandlas till ett lekrum men precis som det ska vara. Vi klär ut oss , bakar, lagar mat, går ut och så pysslar vi.

Har ni sett min första kopp som jag gjorde förra kursen. Känns som drejningen håller på att släppa nu så hoppas jag kan få till lite finare kaffekoppar framöver.

Imorgon ska jag åka till sonen efter keramiken och sova över där. Nu när man orkar lite mer saker så kan man passa på att göra lite andra saker. Hemtex hade fått in så mycket fina påsksaker som jag ska kolla in också. Kopp här, ägg här och handduk här. Så kul med Hemtex de har så mycket gulligt jämt.

Ha det gott 💕

Kram Lotta

Sneakers här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Huset blir ett lekrum”

  1. Man blir så glad av din blogg!
    Jag förstår att det är roligt att jobba med ett sådant upplägg.
    Kul att få vistas bland lite fina kläder inför våren.
    Ha en fin dag!
    Anneli

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *