Keramik och bo i stan

Nu är väskan packad för en natt i storstan, kul att var med sonen lite mer och jag har ju mer energi till att göra saker igen. De små barnen har åkt hem och skulle till Leos lekland som de fick i födelsedagspresent av Kalle och mig. Philip han spelar gitarr och sjunger lite så vi kanske tar en sång och spelkväll. Vi får se vad vi hittar på.

Jag ska till keramiken först och det ska drejas och kvalas och sätta färg på krukor osv. Det är så kul nu när det går lite bättre. Imorgon blir jag invald i styrelsen på kören och så ska jag gå med i en föreläsningsgrupp så nu börjar man bli en föreningslivmänniska också som jag inte gillade förr, men ändrar sig med åldern. Det blir himla tyst när barnen flyttar så man får ha lite rörelse. Jag ska förbi jobbet och sy upp de här byxorna som var grymt sköna. Bra med sömmerska på jobbet. I helgen ska Elin och jag på Änglagård i Stockholm så det ska bli så kul. Livet rullar på.

Nu har jag packat ner lite formar så jag kan göra lite egna kaniner här och här. Jag får visa er mer senare men keramik tar tid innan det är klart.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *