Starta dagen med sol

Innehåller annonslänkar

Idag var jag uppe med tuppen 🙂 eller rättare sagt min hjärna var uppe med tuppen. Det är lika olika det där för igår orkade knappt upp och idag vaknade jag med en massa idéer och pirr i kroppen och då var det lika bra att gå upp.

Jag håller på i mitt växthus men det tar ju tid att göra ordning och så har jag inte så mycket möbler än så jag bytte lite på framsidan och satte dit en bänk där nere i växthuset som jag kan ha när jag gör kransar osv.

Jag har varit och köpt lite blommor idag som jag ska pyssla med och lämnat in min kamera så får se om den går att laga. Jag var också en sväng på stan i Linköping och lämnat mannen på jobb och hämtat paket på Åhlens. En jättefin julstjärna och lite annat ska ni få se sedan.

Imorgon innan keramiken tänkte jag binda mig två kransar som ska hänga på växthusdörren.

Nu ska jag lata mig lite. Har städat ikväll och ätit mammas pepparkaksdeg 🙂 Ska nog baka pepparkakor imorgon också.

Kram Lotta

Min fina lykta finns här

Höstnytt klänning här , gullig stickad tröja här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Starta dagen med sol”

  1. Vad kommer ditt växthus ifrån? Och vad heter det? Jag vill oxå spara pengar och köpa det växthuset du har😍😍😍

        1. Hej, vi har 17.5 och de måste målas. Vi har valt att köpa den utan grund och sedan gjort en egen grund. Hälsningar Lotta

  2. Vackra bilder! Men.. måste erkänna att jag blev riktigt avis nu… här i Umeå lyser solen med sin frånvaro så att säga. Höstfärgerna är borta sedan länge, istället ligger snöslask överallt och idag var ytterligare en dag då det har det växlat mellan regn och dimma..

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *