Stannar hemma idag

Innehåller annonslänkar

Jag kände inte att jag ville åka iväg idag igen så det blev att stanna hemma idag och hoppa över keramiken. När huvudet blir trött då är jag duktig numera på att ta bort saker och bara hålla på här hemma så idag ska jag ut och pyssla i växthuset. 

Jag har varit en vända på återvinningen med skräp, tvättat, jobbat osv så dagarna går så himla fort. Men nu ska jag vara hemma idag och imorgon och hinna med lite av det som ger mig energi. Hålla på med blommor och pyssel. 

Ikväll ska jag slå in några julklappar och skulle behöva beställa lite mer. Idag kom mina grejer till att tillverka egna ljus så det ska jag boka in med Elin. Jag köpte de  här ljusen också till julafton. När jag var liten så köpte jag ljus med pappa som brukade göra egna. En fin handduk ska flytta in i köket och jag ska plantera en amaryllis. Lite jul smyger in minsann.

Nu blir det lite lunch här, sedan ska jag ut och binda lite kransar och jag har precis fått veta att min kamera går att laga så jag slipper köpa en ny. Så glad!

Kram Lotta 

Snygga höstkläder blus här , nu har jag hängt upp den här fina kransen ( visar snart)

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *