Krans på dörren

Innehåller annonslänkar

Jag har haft det så mysigt nu några dagar med att få gå här hemma och göra det fint. Några dagar att landa och jobba undan med annat som gör mig lugn när det blir klart. 

Igår blev det två kransar till växthusdörren och inne har jag satt upp den här kransen och lyktan, lagt fram kuddar, satt in ris osv. Jag har all julpynt på mitt lager så det har jag inte ens hämtat, men detta är lite bara för att längtet är så stort, för jag älskar den här tiden och för att mörkret lägger sig så tidigt och jag vill pyssla med saker som ger energi. 

Nu ska jag sitta på kontoret i många timmar och i eftermiddag ska jag sova en stund för ikväll blir det kör. 

Ha en fin dag 🍂

Kram Lotta  

Tips

Snyggt till julfesten finns här 

Hemtex har fått så mycket fint, som den här kudden och den här duken och vinterbär här så fin. 

Porslinet gotland nedsatt nu här 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Krans på dörren”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *