Träffa barnen och tillverka egna ljus

Innehåller annonslänkar

Jag har haft så bra dagar nu, tre dagar här hemma med att komma ifatt med massa saker och den tiden är så värdefull. För mesta så tänker jag inte ens på att ni eller på instagram är mitt jobb för det är så himla roligt men att ta på sig uppdrag osv tar tid, mycket mer än vad man tror.

Nu när jag jobbar på nya jobbet så är det ännu mer viktigt med balans. Jag har lärt mig att sänka kraven som att se ut som en liten tomte när jag filmar med mössan på sned precis som jag är till att fota dagens outfit på väg till jobbet. Att få vara hela jag sedan gör jag mycket mindre på en dag. Om jag är hemma en dag så sover jag nästan alltid en stund och på kvällarna sitter jag alltid still mellan 20-22 åtminstone den här årstiden. Det känns ju att man blivit äldre också 🙂

Jag tycker att dagarna och livet går så fort, det känns som det går fortare nu än när man var yngre. 

Nu ska jag åka och träffa barnen, Vi ska laga lite mat ikväll och Elin och jag ska göra egna ljus. Imorgon ska jag till Oskarshamn och umgås med min svägerska så det blir en myshelg. Jag ska packa väskan med min nya snygga skinnkjol och randiga tröjan. 

Nu fick jag precis ett meddelande att min kamera är lagad. Lycka!

Kram Lotta 

Åhléns har 20% på nästan allt HÄR, har en ny julstjärna därifrån som var bra pris och jättefin. Finns här

Favoriter till glöggmingel HÄR

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *