Tyst och skön morgon

Innehåller annonslänkar

Godmorgon mina bloggläsare. Jag känner att jag inte riktigt hunnit skriva till er och bry mig om er och bloggen som ni förtjänar men jag jobbar på att hitta vad som är felet med min dator och vad som gör att det är så trögt att skriva inlägg. Den som sköter min blogg har inte det problemet men för mig går det så trögt så jag drar mig för att titta in här. 

Men jag försöker lösa det och saknar att skriva lite mer till er framöver. Jag hoppas också att det går att laga min kamera så vi kan få lite mer vackra bilder. Men det viktigaste är ju att må bra och ha energi och det har jag. Däremot finns en liten oro över Kalles mamma som inte mår bra.

Det är så mycket livet man ska klara av och jag har lärt mig med åren att skala av en massa saker för att ha tid och ork till kärnan. Igår fick jag träffa mina barn en stund, Philip bjöd på middag och jag mår så bra när jag får träffa min familj. 

Nu ska jag iväg till jobbet sedan har jag många dagar hemma lite mer med pyssel och jobba till blogg och instagram. Nu längtar jag å mycket att åka och hämta jullådorna och börja pynta. Jag ska hämta en sådan här matta som jag kan skita ner och finna på mitt lager och fundera på någon här ljuskrona. 

Ha en fin dag

Kram Lotta

Kjol och tröja här 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *