Söndag, pyssel och vilodag

Innehåller annonslänkar

Det regnar och Kalle och jag fixar lite småjobb inomhus. Ett nätfönster till Elin, innanfönster ställs undan till oss och jag ska beställa lite saker till min keramik. Vet du någon butik som säljer tillbehör till keramik? Vill skaffa mig lite saker framöver för att en dag kanske äga en egen liten verkstad.

Älskar detta doftljus

Jag hoppas att jag kan jobba imorgon för jag ska vara ensam på herravdelningen, det ska bli så kul men mycket att tänka på. Beställde ett par skor till igår, köpte två sandaler från Ellos som är sååå sköna och toppen att jobba i så jag beställde ett par av dessa också här. Hoppas de sitter bra för de andra är toppen. Kan verkligen rekommendera Emma skor.

Tröja här, superfin och blus här

Nej nu måste vi sätta fart här med att laga lite lunch, vi är så sena av oss när det är bara vi. Det blir grillade hamburgare. Är lite sugen på att baka någonting med trött i kroppen efter haft feber så det får bli vilodag.

Ha en bra söndag 💕

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Söndag, pyssel och vilodag”

 1. Hej!
  Lermakeriet i Valbo har allt du behöver för att dreja!!! Webbutik, butik och kurser!!!
  Hoppas du hittar det du vill ha!!
  Så kul med keramik och dreja!!😃
  Lycka till!! Agneta!

  1. Anne-Charlotte

   Hej

   Å tack, där fanns mycket. Jag letar efter en form när man vill kavla och göra fat. Jag såg en kille som gjorde det och stansade ut fina i lera, men kan inte finna att köpa. Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *