Dagarna från mobilen

Innehåller annonslänkar

Jag skulle varit på restaurang ikväll och firat svärmor men istället blev jag hemma då jag har lite feber. Nu ska jag sitta i sängen och lata mig hela kvällen och tänkte passa på att skriva till er och dela lite bilder från mobilen.

I de här krukorna har vi plantor som jag drivet upp själv. Zinnia, rosenskära, buskkrasse och luktärtor. Det är något speciellt med egna plantor och när det börjar växa. I natt ska det bli regn så det ser vi fram emot fast vi vattnar varje dag med sjövatten här.

I torsdags när jag kom hem från jobbet blev det sill och potatis på flotten och Kalle fixade mojito. Jag gick på helg och Kalle skulle jobba hemma på fredagen.

Jag kände mig så glad för jag klarat mig själv på damavdelningen i två dagar och inte behövt fråga om allt hela tiden och det varit såååå roligt! Jag är så glad att jag mår bättre från min hjärntrötthet och tog tag i att börja jobba igen med att träffa kunder och få arbetskamrater. Jag älskar det och kommit till ett litet ställe i ett litet samhälle där det känns mysigt och trevligt och en underbar stämning i personalen och med kunderna. Där människor älskar sitt jobb, glädje smittar. Kombinationen av att vara i affären och här med er känns underbar.

Porslin här

Igår var jag på studentmottagning som jag skrev om och visade bild på instagram. Ni var många som gillade klänningen, så jag lägger en länk igen och finns här. Skorna älskar jag men är tyvärr slut, men fanns här. Jag skriver alltid ut för jag kan tyvärr inte svara alla, ni är många tusentals som läser här.

Sedan handlade jag lite på vägen hem, lite ärenden och började känna mig dålig och när jag kom hem så hade jag fått feber. Trist men det var länge sedan jag var sjuk.

Philip och hans kompis kom och sjöng och spelade på bryggan och Kalle bakade surdegspizza men när myggen kom gick jag in för att sova och vaknade kl 10 imorse. Jag har fortfarande lite feber så jag hoppas det vänder nu och stannat hemma från kvällens middag.

Nu ska jag fortsätta att lata mig, men jag lovade också några av er att länka till en body som jag brukar ha under klänning på jobbet, den finns här. Den är superskön och sätter magen på plats, kan jag varmt rekommendera.

Ha en fin helg ❣️

Kram Lotta

Nyheter Ellos

Tröja här, blus här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Dagarna från mobilen”

  1. Du är superfin i den klänningen! Och vad roligt att du trivs så bra i butiken. Fast det är ju livsfarligt med alla fina kläder de har, själv skulle jag shoppa upp hela lönen 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *