Svartöga i kruka

Innehåller annonslänkar

Jag måste lämna in min kamera som gått sönder så till dess får jag fota med någon annan kamera, men dessa bilder tog jag för ett tag sedan på svartögat som nu är ännu större.

Blommorna är så vackra och skiftar från ljus till mörkrosa och jag har placerat den utanför köksfönstret.

Idag blir det jobb för mig, vi jobbar några dagar nu sedan är det semester för Kalle veckan ut och då tar jag med lite ledigt. Jag fick en fråga vart hunden är när jag jobbar och han är med Kalle här hemma så de har det bra. Vi har inrett lite kontor i gästrummet, internet fungerar väl sådär men det funkar i alla fall.

Idag blir herravdelningen för mig, mycket nytt att lära sig men får jag går där några dagar så brukar det lösa sig. Jag märker att man lär sig ganska fort oh nu kan jag ju kassan ganska bra i alla fall.

Ha en fin dag 🌿

Kram Lotta

Midsommarklänningar här , här och här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Svartöga i kruka”

  1. Lotta i Umeå

    Fin spaljé! Det gav mig idén att göra egna av armeringsnät. Måste också hitta något fint klättrande och blommande som klarar sig här uppe i zon 5.

    Tack för en fin och inspirerande blogg! Jag kan relatera till din livshistoria och arbetet med att dra ner på takten och ägna sitt liv till det som räknas.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *