Solceller

REKLAM FÖR BIXIA

Nu är våren här och sommaren närmar sig med stormsteg ☀️. För dig som går i tankar att installera solel så är det hög tid att sätta fart med det nu. Beställer man solceller nu så hinner man få dem installerade till sommarens soliga dagar och man kan ta tillvara på den efterlängtade solen i flera perspektiv.

Det har ju varit rekordhöga elpriser under vintern och om man skaffar solceller kan man minska sina egna elinköp genom att producera en del av sin egen el. Det känns ju extra bra att använda sin egen närproducerade el när man t ex bakar eller laddar sin bil också. Jag längtar att bygga garage och sätta solceller framöver.

Angående solceller så har Bixia nu ett nytt samarbete med solcellsföretaget Cellsolar. Cellsolar är ett av Sveriges ledande solcellsföretag och har installerat över 4 000 anläggningar. De tar hand om och hjälper kunden hela vägen, från det kostnadsfria besöket inför en offert tills anläggningen är på plats på taket och man kan börja producera sin egen gröna el.

Men även efter det, då de finns till hands och ser till att allt går som det ska när man sedan är igång och producerar sin el. Bixia har tillsammans med dem tagit fram ett fördelaktigt produktionsavtal vilket gör att man får lite mer betalt för den elen som man tillverkar och säljer om man köper anläggningen via Bixia.

På denna sida kan man lämna en intresseanmälan så kontaktar Bixia kunden för att berätta mer om solcellserbjudande: https://www.bixia.se/solceller

Det ”gröna skatteavdraget” för installation av bland annat solceller och laddpunkter funkar ungefär som ett ROT-avdrag och förenklar processen när man som privatperson ska installera solceller eller en laddbox för sin elbil. Det nya är att avdraget görs direkt på fakturan från leverantören och man behöver alltså inte söka något bidrag i efterhand. Blir med andra ord mycket smidigare och enklare!

Kolla in installation av solel HÄR

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *