Solbränd

Jag börjar bli lite solbränd men man ser lite skitig ut i ansiktet. Det är dags att smörja ordentligt när man är ute så man inte får fläckar och bränner sig i solen.

Jag hade en bonus att ta ut hos Sandström så jag köpte lite kläder häromdagen, den här var söt tycker jag. Märket är cappucino , hittar inte på nätet.

Jag har fixat några fler sådana här påsar som jag kan haffa i farten när jag åker och handlar så man slipper köpa en påse. Bra att lägga några i bilen också som man kan ha med sig.

Imorgon ska jag fixa håret det längtar jag efter, fylla i det grå och så lite mer slingor tror jag och en klippning.

Igår var jag iväg och gjorde mina naglar och de blev lite rosa/röda denna gång och korta. Jag är en skitgris nu som är ute mycket så då är det bra att de är korta.

Nästa vecka ska jag nog åka till Eksjö och kika lite. Det ska ju vara så fint där och jag har inte så långt dit. Kul att besöka lite nya små fina städer tänker jag och så leta upp lite trädgårdsbutiker och loppisar på vägen. har ni tips om Eksjö så skriv gärna en kommentar.

Nu får det bli en kaffe igen. Kalle jobbar hemma också så jag har sällskap.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Solbränd”

  1. https://www.sandstroms.nu/varumarken/cappuccini. Här finns en länk! Fin Pettson och fin färg på naglarna! Alltid kul att läsa din blogg, blev väldigt inspirerad av ett besök i Eksjö när jag googlade. Vilken mysig liten stad! Visa gärna foton när du varit där! Om du inte bodde i ditt nuvarande hus, i vilken närliggande mindre mysig stad skulle du vilja bo?

  2. Olivia Johansson

    Du måste kolla in Butik botanik. Ligger på landet mellan Tranås och Eksjö! Så himla mysigt!🌸✨

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *