Snart hemma igen

Ni som följer mig på instagram har sett att jag varit i växthuset hela dagen idag och skolat om plantor. Nu är det mysiga jobbet klart och jag väntar på lite andra fröer. Imorgon ska jag vara ute och lägga på jord och gödsel på rabatterna och ta bort ogräs och så köra grus.

Jag väntar på lite värme men samtidigt är det skönt att inte det blir för varmt för fort för då går det så fort över. Solens strålar gör sådan skillnad en dag men jag är tacksam att jag kan vara ute ofta och har mitt växthus nu att vara i.

(gamla bilder, bord och stolar här ) matta liknande här

Nu kommer Kalle hem från Usa så det blir att bygga altan nästa helg. Jag har också lite snygga möbler som väntar att komma upp på den altanen. Var och tittade på dessa här men de är inte så sköna att sitta i efter spabad. Ja ni får se senare vad det blev. Jag funderar också på bord till festen i sommar. Får nog införskaffa mig två av de här och var lånar man stolar? Det är lite att ordna med. Jag behöver också snart tänka på att göra allsånghäfte för allsång är temat.

Igår var jag vaken länge så ikväll kommer jag inte orka vara uppe så länge. I helgen ska jag också på konsert och se på när bästis och min bror ska sjunga på samma konsert. Men nu längtar jag mest att Kalle kommer hem och vår vardag som jag tycker väldigt mycket om. Blir det vår kan vi hämta vår lilla sportbil och ta oss en tur framöver.

Ha en skön helg 🥰

Kram Lotta

Klänningar nyheter här, här och här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Snart hemma igen”

  1. Googla ”Hyra bord och stolar” och var. Så gjorde vi till vår 50-årsfest. Hyrde allt, firman både lämnade och hämtade. Praktiskt och billigt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *