Det kom så starkt

Det går så fort med allt både i livet i sociala medier och jag kan inte stressa längre så det blir lite som det blir här. Så här vackert var det igår när jag vaknade och tacksamheten sköljde över mig att min dotter är frisk och att jag mår bra.

Allt är inte bra med mina släktingar osv men om jag väljer tacksamhet så blir livet så mycket lättare. Jag var på mammografi igår. Känslan att gå över parkeringen utanför sjukhuset och kliva in på onkologen var smärtsam igår. Se alla sjuka människor i cancer gjorde så ont. Detta helvete som människor ska gå igenom.

Det kom så starkt den känslostormen så jag gick in på toaletten och bölade lite. Jag är högkänslig, känner mycket och känner in. Det blir svårt då, men jag grät av tacksamhet och gav mammorna och papparna som miste sina döttrar en tanke.

Sedan åkte jag på keramik precis som jag är. Med min finaste stickade tröja, gråt i ögonen och skapade tillsammans med fina keramikkompisar. Jag blev så lycklig att mina färger fungerade. Nu är snart keramiken slut men jag är lite sugen att skriva till en keramiker och fråga om han kan tänka sig en praktikant.

Jag köpte också livets träd av pengar jag fått av svärmor och familj. Livets träd för att också hon går igenom denna jävliga sjukdom och andra i släkten drabbas och ska behöva ta sig igenom begravning osv.

Livet är så mycket, så mycket tankar och känslor som ska få plats på en dag. Jag är så glad att jag kommit dit nu när jag kan känna, acceptera, vara arg , vara glad osv

Nu ska jag till frissan mina fina vänner och fylla i de grå och det snöar massor så det blir nog en hemmadag med jobba vid datorn. Vi får se om det går att åka på kör ikväll.

Ta hand om er bästa 💕

Fina kjolar här, här och här

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Det kom så starkt”

 1. Livet är inte så lätt alla gånger. När någon anhörig är sjuk, ja då upptäcker man hur skört Livet är…..
  Dessutom blir man känsligare och känsligare med åldern. Själv påverkas jag oerhört mycket från TV:s nyhetsprogram. Mest Ukraina med alla sönderskjutna bostäder, sjukhus, skolor och mycket annat. Tycker hela Ukraina är sönderbombat och jag tycker så illa om Putin och hans gäng! Dom är inga snälla människor !
  Lotta, tänker på dig ofta och på allt du gått igenom. Du fixar det mesta.
  Nu är det din trädgård och växthus och keramiken och butiksjobbet som gör att du mår bättre ! Sedan din lilla familj med make, son och dotter (samt djuren).
  Önskar dig det allra bästa och njut av dagen ! Kramar

  1. Anne-Charlotte

   Men å vad fint du skriver Gun tack snälla. Livet är mycket och man klarar mer än vad man tror. Kram Lotta 💕💕

 2. Det är 12 år sen jag själv var där. I höstas slutade jag gå på mammo varje år. Ambivalent till det, var en trygghet på nåt vis. Jag har en kollega som har fått spridning i en ovanlig cancerform, han börjar på immunterapi nu, men jobbar på så länge han kan. Min son är just nu fri, men när får han metastaser igen… Det smärtar så mycket i mig, så många egna minnen som komplicerar det. Tacksamhet är långt borta för mig, jag är mest arg. Och ledsen. Skitsjukdom! Kram till dig😘

  1. Anne-Charlotte

   Ja mycket känslor och tankar. Verkligen skit sjukdom. Så många som drabbas och nya hela tiden. ❣️ Kram Lotta

   Kram lotta

 3. Vad fint du gjort det i växthuset.
  Ja livet är en berg och dalbanan. Prövning efter prövning. Lugn och glädje blir högt uppskattade känslor. Bekymmersfri vardag är lycka.

 4. Jag förstår dig och jag hade känt liknande. Det är en hemsk sjukdom och då se den lidelsen är hemsk. MIn svärfar dog i det för två år sedan och min storebror i somras.

  Fint att du gick och skapade på keramiken sedan, så fina grejer

  1. Anne-Charlotte

   Så hemskt med dödsfall, något man måste ta sig igenom men förstår inte hur man ska klara av. Kram Lotta 💕

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *