Hur många vårar får jag ens i mitt liv?

Igår var jag ute hela dagen, vilade på kvällen och sedan somnade med en skön trötthet i kroppen och av att fått sol på näsan. Idag började jag dagen med att gå ut i hagen och ta in solen och vitsipporna. Denna korta tid och det känns viktigt att lägga in dessa känslor och minnen i minnesbanken. Hur många vårar får jag ens i mitt liv? Jag måste grunda mig i det jag älskar.

Jag ska på konsert idag till min gamla barndomsby. Där jag gick i den röda byskolan som barn, där prästgården ligger som min bästis växte upp och där jag gifte mig. Mellan kyrkan, skolan och prästgården ligger sjön där vi badade och åkte båt. Min bästa vän ska tillsammans med kören, min barndomsvän och min bror sjunga Duvemålas hage i kyrkan där jag hade mina första skolavslutningar. Det känns så känslosamt och jag har inte ens kommit dit 🙂

När jag kommer hem så är Kalle hemma igen från Florida. Jag är så stolt över honom som hållit föredrag för 100 personer, något som han inte trodde om sig själv förr. Att våga göra saker är att växa som människa. Han som hjälpte mig med mitt företag och mina drömmar och nu är det han som åker iväg och jobbar på resor osv.

Nu har jag städat här, slutar äta färdiga matlådor och kommer ut från min bubbla i skogen för att bli lite mer social igen.

Jag är tacksam att jag fann ett nytt hemma för det har varit så viktigt för mig och jag har det med mig i mitt arv. Att tillhöra en by och det känner jag här nu med min kör och med mitt jobb osv och med samma vackra natur.

Nu ska jag ut och vattna och sedan kanske en tur och köpa mer jord och gödsel. Till nästa år ska se om jag kan köpa av någon lokal bonde när vi har ett eget släp. I eftermiddag får det bli klänning och smink och pussa och krama på min Kalle, wieee vad jag längtar!

Ha en fin dag 🌸

Snygga träningskläder här, här och här och jag önskar mig kepsen här

Kram Lotta

Använd gärna min rabattkod hos Ellos , koden är ARSTIDERAPR24 R

(33% rabatt på dyraste* varan + 5% extra rabatt** på prissänkta varor)

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *