Bastuhus

Det snöar några flingor här men jag ska ut en sväng och fixa med jord och gödsel till rabatterna. Jobbar inte förrän lördag i klädaffären men har mycket annat jobb att ta tag i när det fina vädret kommer. Kalle är hemma igen och tvättmaskinen rullar och det känns så mysigt att ha en man i huset som jobbar på övervåningen idag 💕

Idag visar jag bastuhuset som vi har beställt till sommaren, kommer efter jag och Elin haft vår fest. Huset kommer från Botniastugan och finns i olika utföranden. Vi har beställt ett Falken 25 som kommer kortas ner på bredden. Vi har också köpt till tre till fönster. På bilden ovan kommer vårt hus se ut men burspråket som bastun kommer vara i kommer ligga tvärtom emot. På vänster sida. Rummet som blir bredvid kommer ligga ut mot sjön där man kan sitta och äta, ha gäster och lata sig. Bastuflotten har motor så vi kommer även åka med den på sjön som en båt. Ett av fönstren i bastun ska vara öppningsbart så vi kan hoppa ut och ta ett dopp.

Det kommer även finnas ett litet rum för omklädning och annat som måste få plats. Det är Kalle som funderat och planerat mest omkring detta men vi har valt att inte bygga själva utan att köpa ett färdigt hus som vi bara behöver bygga ihop. Vi sålde ju ett stort hus så nu kan vi förverkliga några av våra drömmar här vid vårt lilla hus istället som passar bättre för två 50 åringar.

Vi har inga mål när det ska bli klart utan tar allt som det kommer och fram till dess ska vi bygga klart altanen och få ner badtunnan.

Nu ska jag ut några timmar och fixa sedan blir det ärenden till stan och köpa en sådan här möbel och funderar på en sådan här matta till Elins och Karls altan som är under tak. Imorgon ska det bakas tårta, för snart 25 års kalas. Ikväll ska jag ut och gå med min vän Helena och sedan ska jag hem för ikväll ska vi boka något roligt att göra i sommar hela familjen, vad det blir får ni veta senare.

Ha en toppen fin dag 🌸

Sådant här fint porslin önskar jag kunna göra keramiken fat här och tallrik här

Kram Lotta

Använd gärna min rabattkod hos Ellos , koden är ARSTIDERAPR24 R

(33% rabatt på dyraste* varan + 5% extra rabatt** på prissänkta varor)

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Bastuhus”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *