Slarvigare nu

Godmorgon mina fina ❣️Här har jag vaknat ganska tidigt idag och plockat ordning i köket. Tänkte jag skulle ha en städdag. Det är inte så mycket att göra här men ibland tar det sådan tid för mig ändå. Vi har en grundordning här hemma så om vi vet tex att någon kommer och vi vill plocka ordning så går det fort men vi är mycket slarvigare nu mot hur vi var förr.

Jag och min vän Johanna ska åka och simma i eftermiddag och så lite bastu på det. Det blir skönt det.

Jag tänkte jag skulle sätta första fröna också med basilika. Jag köper en hel del plantor nu för tiden och sätter bara en del nu men det mesta förodlar jag i april/maj/juni. Sedan har jag lärt mig att visa blommor är bättre att sätta i jorden direkt. Längtar ihjäl mig efter ett växthus i vårsol som luktar lite jord.

Vi måste komma igång att köpa virke till garderobsbygget också men det händer mycket annat i livet som vi tar hand om nu. Jag kommer inte berätta ingående om det men min svärmor tar vi hand om lite extra.

Jag är lite sugen på att blogga lite oftare men så ska man ju få ihop bilder och inspiration och variation varje dag så vi får. Jag också sugen på nya vårkläder och växter, rensa ur lite och få in lite luft i garderoben. Har flera jackor som är trasiga, kläder jag brukar ge till mamma och sortera lite i skåpen osv. Har en jacka på jobbet som får följa med till fjällen, men har sett sådan här snygg dress på andra men den kommer man inte i längre. Ha, ha det vore något att glida upp i till fjällen, som en korv 😉

Nu blir det städning, tvätt och lite annat så önskar jag er en bra dag 🌸

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *