Skaffa höns

Jag ska på keramik idag och sedan besöka barnen, det kommer bli en rolig dag. Ser fram emot att dreja igen, svårt men superkul! Det ska bli så kul att se vad man skapa. Att jobba med sina händer och göra kreativa saker har alltid varit min grej. Syslöjd, träslöjd, hemkunskap och musik var mina bästa ämnen i skolan även om jag aldrig lärt mig noter.

Jag har visat bilder på gamla ställe på flera år nu för det är ju inte mitt längre, men saknar inte själva köksträdgården men orangeriet. Gå in ett växthus eller orangeri är som att komma in i en egen liten lugn värld, sedan luktar det så gott också. Stå där i morgonsolen med händer i jord, är magi för själen.

Ibland saknar jag mina höns också men de vände till en hel också i mina odlingar, men de är ju så speciella och underbara. Kalle vill inte ha höns annars hade jag nog skaffat det för länge sedan 🙂

Nu måste jag sätta fart här. Har svettas som en gris inatt (klimakteriet) så en dusch får det bli.

Ha en fin, fin dag!

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Skaffa höns”

  1. Låter konstigt men sov på fårskinn så lugnar klimakteriet sig, åtminstone ibland.. jag sover med jämna mellanrum ännu på fårskinnet då själen eller kroppen är i olag (13 år sedan riktigt akuta klimakteriefasen)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *