Man blir glad

Jag har tagit in lite vår på köksbordet, lite blommor och lite knopp piggar upp. I helgen ska vi ha gäster så jag undrar just om blommorna klarar sig till dess. Då är det bra med lökväxter som håller sig lite längre och sedan gräver jag ut dem efter de blommat klart. Mina hyacinter från i julas ligger i en påse frostfritt och ska grävas ner i jorden snart.

Jag köpte lite pumpor på rea i slutet av säsongen förra året, sådana där som annars kostar över hundra kronor styck. Nu har jag tagit ur fröna ur dem och torkat och tänkte plantera egna i vår. Jag ska ju göra om köksträdgården lite och utöka platsen så det ska bli kompost mm När det gäller odling så får man räkna med att man misslyckas med mycket, men också mycket som blir bra. Det är ingen ide att sätta prestige i att man måste lyckas för det brukar gå lite hur som helst.

Nu ska jag fundera på vilken efterrätt jag ska fixa med till gästerna kommer. Imorgon ska det både storhandlas och gå på kalas så det blir en rolig dag. Ikväll är det kör igen, tjohoo så kul det ska bli.

Ha en skön dag

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *