Ska testa dessa

Kalle har varit på kurs några dagar men snart hemma igen och då ska han även hämta Pettson ( hunden) hos svärmor och svärfar. Det ska bli skönt att få hem dem och att vi får vara tillsammans lite mer igen. Det har varit lite mycket sista tiden när Kalle jobbat utomlands och jag har haft någonting nästan varje dag med både jobb och annat, så nu ska jag bromsa in lite mer när våren kommer.

Jag har ett jobb som ska filmas idag och det ska bli så kul, men det är mycket information först man måste läsa in sig på så man inte missar någonting. Jag vill ner till mitt växthus och sätta mer frön, jag tar lite i taget men vill ha tiden att stå och pilla i lugn och ro. Denna här ljudboken ska lyssna på under dagen, gillar den podden.

Jag har köpt på mig några nya produkter här och här som jag inte testat innan. Hoppas de är bra för de är lite billigare än de jag har innan och ska testa dem idag.

Nu ska jag fortsätta denna dagen med gå och vattna i växthuset. Ha det fint 🌷

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Ska testa dessa”

  1. Härligt med en helt ny säsong med ert fina växthus. Hoppas du får njuta och skapa massor därute.
    Har ett själv, men det är oisolerat, så jag kan inte ha mina sådder där, de får husera på verandan.
    Kram och ha en fin vecka!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *