Lunch och promenad

När jag vaknade idag så tog jag inte upp mobilen direkt, tänker att jag behöver komma ifrån det. Jag kollade bara av meddelande och sedan gick jag ut en stund med Pettson. Isen har börjat släppa men det regnar lite. Jag längtar till soliga dagar som de här som vi hade förra året, jag tycker de varit väldigt få än så länge.

Jag ska besöka mamma och bonuspappa idag och de ska bjuda på lunch och i eftermiddag ska jag träffa min bästis och ut och gå. En ledig dag med att bara vara och om jag hinner ska jag sätta om lite plantor i växthuset. Imorgon jobbar jag några timmar men när jag kommer hem jag vill bara i trädgården så mycket som går.

Nu ska jag äta frukost och så blir det en sväng förbi handelsträdgården i Rimforsa. Tänkte jag skulle få med lite påskliljor till mamma och så köpa lite till mig själv. Det bästa med lökväxter är ju att man kan sätta ner dem i marken sedan. Jag känner mig ganska trött så jag behöver lite mer hjärnvila de närmsta dagarna.

Idag tipsar jag lite om Lena Bjerre som gjort så mycket fint påskpynt som äggen här och här och här och Hemtex har ju också halva priset på så mycket fint påskpynt här, här och här

Ha en fin och skön dag 🌸

Kram Lotta

Fina nyheter Hemetx här, här och här , Snyggt bord här

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är b-27.webp
Tröja här
Blus här
Klänning här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Lunch och promenad”

  1. Hej! så så söta tallrikar i rosa på Hem Tex!… Vilken storlek har din vackra kruka med fåglar på? När du planterar ut kungsängsliljan, hur mycket vatten ger du den? Ha en fortsatt trevlig helg /Anneli

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *