Sång och magiska kvällar

Innehåller annonslänkar

Jag tog min gamla klänning och åkte på kör igår. En ljuvlig kväll var det med musik och gemenskap och så åt jag på restaurang med mamma och bonuspappa vid vattnet.

Väska sluståld, skor

När jag kom hem var jag ute och vattnade och satt på min brygga. Kvällarna är ju magiska nu. Djuren kommer och är med och allt bäddas in i ett vackert kvällsljus.

Idag har jag ett jobb att filma och jag ska nog åka och köpa mig lite växter till två krukor som ska vara på altanen. Jag har fått tips på några fler blomsterbutiker utanför Vimmerby som jag ska besöka någon dag.

Nu ska jag kika på lite presenter också, min vän önskade sig påslakan här och jag ska se vad som finns. Såg att även mina fina vas här var halva priset på. Igår plockade jag mig en bukett och satte i sovrummet. Jag väntar på fönsterputsare sedan ska vi ta bort innanfönstren.

Ha en härlig dag 🌸

Kram Lotta

Stickad klänning här , blommig klänning här , väska här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Sång och magiska kvällar”

 1. Så fina foton, ni bor så himla fint! Mysigt att djuren också är med, blir ju som kära familjemedlemmar❣️

  De vackra röda blommorna som du vattnar vad heter de? Skulle gärna vilja sådana färgklickar i vår trädgård.

  Får sån fin inspiration av dig och dina tankar på hur man behöver ändra livstempo, krav och fram för allt att känna tacksamhet för det jag/vi har. Har blivit ganska bra på att lyssna på mina egna behov och förutsättningar. Kan också numera ”tacka nej” utan att få dåligt samvete. Just nu njuter jag av lugn och ro med endast ”små äventyr” och helst träffa några få vänner åt gången.

  Nu blir det kaffe på vår fantastiska uteplats och lyssna på tågen som tyst tassar förbi.
  Ha detgott!
  Kram🌷

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *