Blommor till baksidan

Innehåller annonslänkar

Vilken ljuvlig dag! Jag har varit ute hela dagen och det är så mysigt för Pettson kan vara med nästan hela tiden. Han går och lägger sig i skuggan och sover ibland och ibland vill han gå in. Jag har planterat lite i krukorna som ska vara här på baksidan och vid växthuset när det är klart.

Det blev två rosor på stam ( rosa royal pink) , hortensia till verandan och en sundaville som kommer klättra lite och behöver mer stöd framöver. Lite grusnejlika och en dahlia mm

Det var så så soligt idag när jag planterade så jag ska fota lite finare bilder till er framöver.

Ikväll har jag städat på flotten och bryggan och nu skulle jag vilja sätta upp några stolpar så jag kan ha en sådan här ljusslinga över bordet. Våran utomhusbelysning ska vi sätta ordning på och så behöver jag fixa till de här lyktorna som jag hängt i trädden. Det är så mysigt med lite lampor som tänds på kvällarna.

Nu ska jag fortsätta vara vaken en stund till sedan imorgon väntar utflyktsdag 🌼

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *