Rabatt i sten

Innehåller annonslänkar

Jag tycker vår framsida har blivit fin nu men jag ser fram emot att se rosorna växa och den här rabatten blir lite frodig. Salvia, vit riddarsporre och stockrosor har jag satt ner från Gryts handelsträdgård.

Önskar att jag var bättre på loppis och ska försöka hitta mycket gammalt till mitt växthus.

En stol som ingen ville ha efter min morbror har jag ställt vid entrén, brukar lägga saker i den när jag ska åka iväg.

Ikväll är jag trött men haft en väldigt mysig dag som startade med att jag hälsade på min vän Cecilia . Efter lunch så började jobba med stenen i köksträdgården som nu är klar på ett av ställena. Det ska till mycket mer för att få rätta myset men lite på väg, jag har beställt lite rea som jag kan visa er senare och letar en brun utan sol. Jag är dålig på att sola, bara ansiktet som blir brunt på mig och armarna 🙂

Nu ska jag lata mig en stund till sedan blir det sängen. Imorgon kommer växthuset….längtar.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Rabatt i sten”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *