Nu är den här

Innehåller annonslänkar

Jag tömde parkeringen för att lastbilen skulle komma med växthuset på förmiddagen. Det är inte så ofta som det är tomt här, utan för det mesta står det både 2 och 3 bilar. Vi har en ganska stor parkering och på sikt är det ju tänkt att bli någon carport/garage här.

På måndag blir det fönsterputs och sedan ska jag ta bort lite innanfönster. Blomlådorna blev grå men jag blev inte riktigt nöjd med färgen. Den timmergrå som vi målar med på odlingslådor osv den gillar jag riktigt mycket men den här är inte riktigt den grå jag tänkt mig.

Nu ska jag åka och lämna Pettson hos farmor och farfar. Jag ska jobba i klädaffären imorgon och Kalle kommer hem från semester med Philip. Prisa skatteåterbäringen har visst kommit också och jag skulle vilja ha de här sänglamporna till sovrummet. Kanske hinner in till Mio och köpa parasoll.

Ha en toppenfin kväll

Kram Lotta

Förslag på presenter till examen här och här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Nu är den här”

  1. Så fint med växthus, det har jag alltid velat ha och avis på er som får ha det. Ska bli spännande att se hur det blir när det blir klart, och är övertygad om att det kommer bli finfint

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *