Spaljé dekorationer

Innehåller annonslänkar

Det känns så roligt nu när jag kan skapa saker i keramik som jag skulle vilja ha i min trädgård. Jag är inte så duktig än på att dreja och centrera men jag har i alla fall fått ihop några olika dekorationer till mina spaljéer.

Jag tänker att jag antingen ska sätta dem högst upp på en spaljé som vi byggt själva med virke, eller så trär jag dem på sly högst upp någonting jag byggt av pinnar. Eller så sätter jag någon jag dem på armeringsjärn som en dekoration och blir klätterstöd till växter osv

Jag gjorde lite olika och nu får jag inte hem dessa med färg på förrän i höst . Jag tänker mig några gröna, någon vit och någon brun. Nu är min keramikkurs slut för den här terminen, men jag har anmält mig till hösten igen. Detta är någonting jag vill satsa på och lära mig mer av hela tiden för att på sikt kanske någon gång kunna ha en egen liten verkstad i mitt garage/carport som ska byggas framöver. En framtidsdröm. En dröm som känns lagom och som man kan bli verklighet här hemma utan att behöva fara omkring, som kostar en del pengar men ändå är genomförbar.

Nu ska jag ut i min trädgård. Ni som gillar trädgårdslivet ni vet att det finns hur mycket som helst att göra denna tid och jag är så tacksam för det. Det är min glädje.

Till er som ville ha tips på korgar att plantera i så finns det här, här . Sedan finns dessa här, här och här men lite dyrare. Leta även på loppisar, där kan man finna mycket kul att plantera i. Jag använder plast i korgar som jag gör hål i.

Ha en skön dag

Kram Lotta

Saker till trädgårdslivet här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *