Så svårt att förstå

Igår vaknade jag med energi och kände pirr för ett nytt år. Trots saker runt omkring som är svårt så försöker jag att hitta de där sakerna som ger energi och gör en glad för att kunna vara stark när det behövs. Men idag när man vaknar till orden att man behöver förbereda sig för krig så känns det tungt. Den tanken är så svår att ta in att jag inte ens kan prata om det. Hur förbereder man sig för ett krig som en vanlig person? det ska jag fundera på lite mer framöver.

Väst och gammal tröja

Handdukar här

Idag visar jag lite packning. Packa för att åka till simhallen behöver inte vara så märkvärdigt men nu brukar gilla att kika på allt möjligt här. Gammal väska här

En ny baddräkt investerade jag i för ett tag sedan som sitter så bra på kroppen. Under min utmattning har jag gått upp ganska mycket i vikt men det stör mig inte så mycket, jag är mänsklig och så försöker jag istället tänka på maten nu och röra på mig lite mer igen när jag mår bra.

Min hudkräm och duchcream som är lätt att ta med och toppen om man ska raka sig i duschen.

Nya deon som jag älskar och är så bra, även min man har börjat använda den och tycker den är toppen.

Elin gav mig schampo och balsam här i julklapp. Jag har rekommenderat detta förr då den stimulerar hårtillväxten, men det visste inte Elin hon köpte bara den hon läst skulle passa mig. Mig frisör säger jag har ett tjock och friskt hår och det är nog för att jag mår bra nu.

Idag ska jag och Pettson besöka stan, jag ska hjälpa sonen med några saker och sedan träffa dottern. Blir lite jobb här vid datorn först.

Ha en fin dag 💕

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Så svårt att förstå”

 1. Ja, jag fick också en klump i magen imorse när jag läste det – och sedan blev jag fly förbannad över hur de uttrycker sig! Varför vill de skrämma upp folk (och framför allt läskunniga barn/ungdomar!) ? Om Trump blir vald igen är min största rädsla. Läste denna artikeln idag som fick mig lite lugnare, men vem vet om hans teorier är korrekta?
  https://www.expressen.se/kronikorer/oscar-jonsson/da-kan-det-bli–krig-i-sverige-/
  För mej som redan har katastrof-tänket som en ständig följeslagare vill jag inte att media ökar på det ännu mer på det sättet som gjordes idag!

 2. Viktigt att vi får ta del av vad som faktiskt kan hända. Känns som om tidigare regeringar fört oss lite bakom ljuset. Närmar mig 60 år så jag har levt när Sverige var ”redo” . Har yrkesmilitärer i min familj så vi lever med krigshotet i nuet.
  Att förbereda sig mentalt är att prata om det. Med alla som vill och orkar. Du lyfter frågan på din blogg. Det är jättebra!
  Ett bra matförråd, vatten, spritkök, batteriradio, kontanter och varma goa filtar är en bra start.

  1. Hej, tack för dina kloka ord. Jag har spritkök, vattenfilter, dunkar , batteriradio men ska skaffa matförråd och kontanter. Kram Lotta 🥰

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *