Reserv på keramikkurs

Jag har anmält mig till keramikkurs till hösten och är reserv på två olika, om jag inte kommer in på någon av dessa får jag anmäla mig och hitta någon annan. Jag vill ju helst gå på kurs på dagtid. Jag ska kika om det finns något mer annars som jag kan tänka mig att gå.

Nu när jag mår mycket bättre igen känns det viktigt att göra saker tillsammans med andra och att vara nyfiken, jag vill lära mig nya saker. Vill vara en nyfiken person och aldrig sluta lära.

Idag ska jag ut och klippa gräset och trimma här för sedan ska Kalle och jag iväg på ärenden. Kalle jobbar hemifrån hela veckan så när han slutar kan vi sticka iväg direkt. Han vinner så mycket tid på det.

Servett

Den här koppen fick jag av Cecilia och den är så fin. En riktigt mysig tekopp, men jag kör kaffet i den också. Jag fick också med ett ett morgonte som smakar väldigt gott. Ernst form har så många fina och bra saker och jag har flera av dem här i stugan.

Då ska jag ta tag i denna dagen och gå ut till gräsmattan. Får nog bli kallbad sedan. Ha en fin dag.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *