Sjunga idag med

I helgen är det kör för hela slanten, konsert igår och idag så jag somnade som en stock igår. Det är mycket bättre med min hjärntrötthet och jag får aldrig huvudvärk längre så det känns väldigt bra och jag sover väldigt bra. Just nu gillar jag liv och rörelse och trivs med att tillhöra en grupp. Så kul med kör.

Idag kommer mamma och bonuspappa och tittar så det blir roligt.

Japansk prydnadskörsbär

Här hemma behöver vi sätta fart både med städning och trädgården men det får bli imorgon det. Våra nya täcksidor kommer från Ikea så vi kan bygga klart kontoret och skrivbordet har jag gett till mina brors barn så det ska jag köra dit någon dag.

Nästa helg ska vi nog ta en tur med båten. Vi har ju värme i den så vi kan sova i den även om det är lite kallt. Vi har lite grejer till båten som vi ska ordna med framöver som tält, en liten tv vill Kalle ha osv Men jag vill vandra lite på någon ö, det längtar jag efter.

Jag fick frågan vad det var för pergola vi hade vid poolen i stora huset, den köpte vi på Ellos

Nu önskar jag er en fin dag 🌸

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Sjunga idag med”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *