En helt vanlig dag

Innehåller annonslänkar

Hej godingar, så kul att ni är så många som kikar här varje dag. Jag har haft en bra dag och varit hos min bästa vän Maria som jag känt sedan jag var liten.

Det var någon som undrade vad jag valde för färg på naglarna igår och de blev lite vinröda.

Att umgås med den här kloka vännen ger massa energi. Våra promenader är ren glädje. Jag åker till henne så ofta jag kan för att promenera och det är så värt varje stund.

Att komma hem till Kalle är så mysigt en fredag. Min fina lilla familj nu när vi inte har några barn hemma. Man uppskattar och sätter sånt värde på att ha min fina man och våra djur.

När man bor på landet och har trädgård då går man och kikar på allt och tittar vad som händer. Vi har liljekonvalj i vår trädgård tex och så har vi satt vindruvor och det ser ut som det kan bli vindruvor redan i år.

Så alla tulpaner de är så fina!

Nu väntar vi på att alla hantverkare ska höra av sig som vi väntar på. Vi planerar flottebygget och letar fönster. Min Kalle tycker detta bordet med stolar är så fint. Fint och dyrt skulle jag säga. Ja vi har ju två stolar men vi kommer aldrig ha plats med ett så stort bord men det hade varit fint med ett liknande fast mindre. Skitsnyggt är det och den stilen som vi ska ha. Vi har ett soffbord över sedan förra huset men då blir stolarna för höga. Ja det tåls att tänkas på när bygget är igång.

Nu ska vi grilla grillspett och jag ska ordna sallad och duka fint och göra mysigt.

Ha en skön kväll

Kram Lotta

NYheter

Nyheter vas HÄR, ljuslykta HÄR, vas HÄR, skål HÄR

Lykta HÄR, lampa HÄR, vas ansikte HÄR, korgar HÄR och hund HÄR

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”En helt vanlig dag”

  1. Ni kan inte byta bordsbenen på soffbordet så det blir bättre höjd med stolarna? Bara en tanke.

    Så fina tulpaner ni har, något jag ska satsa på nästa år👌🏼

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *